Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Tarraquanins' i el Concert de Sardanes de Sant Magí tindran el preu simbòlic d'un euro

El sistema de gestió de venda d’entrades Tarracoticket no admet l’emissió d’invitacions gratuïtes, com les d'aquests espectacles

Imatge d'arxiu del Teatre Auditori del Camp de Mart de Tarragona Imatge d'arxiu del Teatre Auditori del Camp de Mart de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Agost 2020 19:53

Els dos espectacles gratuïts de la programació de les Festes de Sant Magí de Tarragona, 'Tarraquanins' i el Concert de Sardanes, finalment tindran el cost simbòlic d'un euro. La raó és que el sistema de gestió de venda d’entrades i invitacions Tarracoticket no admet l’emissió d’invitacions gratuïtes i, finalment, caldrà pagar el preu simbòlic d’1€ per adquirir l’entrada, segons fonts municipals.

Els espectacles afectats són d’una banda, 'Tarraquanins', previst al jardí del Teatre Metropol durant els dies 16, 17 i 18 i en diverses sessions i, de l’altra, el Concert de Sardanes que es farà al Teatre Auditori del Camp de Mart, organitzat per Agrupació Sardanista Tarragona Dansa i previst per les 18.30h del dia 19 d’agost. Les entrades per aquests dos espectacles estaran disponibles a partir de dimarts 4 d’agost.

Pel que fa a les activitats de la 12a edició de La iMAGInada, seran totes gratuïtes, però amb invitació prèvia. Les invitacions estaran disponibles a partir de dilluns vinent, dia 3 d’agost, a la pàgina web www.laimaginada.cat. A la programació d’enguany hi trobarem circ, teatre, dansa, concerts, espectacles familiars, debats i xerrades, tallers vivencials i alguna sorpresa més.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: