Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa del Quadre de Santa Rosalia es viu amb actes religiosos i a les xarxes socials

Entre els actes que es mantenen, hi ha les matinades amb els Grallers de la Torre i la Missa del Quadre del 15 de juliol / No hi haurà cap celebració multitudinària

Imatge d'arxiu de la celebració de la Missa del Quadre, a Torredembarra Imatge d'arxiu de la celebració de la Missa del Quadre, a Torredembarra ANNA F. / AJ. DE TORREDEMBARRA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Juliol 2020 12:39

Torredembarra viu una Festa del Quadre diferent, marcada per la pandèmia provocada per la Covid-19: sense actes multitudinaris al carrer. Es mantenen les matinades amb els Grallers de la Torre i la celebració de la Missa del Quadre d’aquest dimecres 15 de juliol, a les 11 h, a l’església de Sant Pere Apòstol, amb l’aforament limitat. L’eucaristia solemne es retransmetrà al perfil de Facebook de la Parròquia de Sant Pere Apòstol de Torredembarra i a través de l’emissora municipal de ràdio, Ona la Torre (107.0 FM). Tot seguit, el Quadre de Santa Rosalia sortirà per la porta lateral, on es cantaran els Villancets i es donarà la benedicció amb la relíquia de santa Rosalia, amb les distàncies de seguretat pertinents.

Avui, vigília de la Festa del Quadre, hi haurà el tradicional enlairament de coets des de l’Ajuntament i el repic de campanes i l’Ajuntament estrenarà a les xarxes socials un vídeo especial de la Festa del Quadre 2020 amb la participació de tots els elements i balls del Seguici Festiu, tant els que tradicionalment surten pel Quadre com els que no, que visibilitza la situació que estem vivint.

També coincidint amb els dies 14 i 15 es penjaran unes lones referenciades en els elements del seguici en el recorregut de la processó votiva que enguany no es podrà celebrar. La Biblioteca Mestra Maria Antònia també se suma a la Festa i recorda que dins de la iniciativa Contes per telèfon es poden demanar els títols de la col·lecció “Els dotze morterets”, impulsada per l’Agrupació de Balls Populars, que conté títols referits als elements del seguici. Es pot sol·licitar la lectura en veu alta d’aquests i altres contes trucant al telèfon 667171291 o escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: