Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els concerts online protagonitzaran la revetlla i la diada de Sant Joan a Valls

Tac12 suma la retransmissió del concert d'Obeses, El Diluvi i Sense Sal del dia 24 de juny al ja previst per a la nit de la revetlla

Obeses serà un dels plats forts dels concerts online de la recta final de la Festa Major de Valls Obeses serà un dels plats forts dels concerts online de la recta final de la Festa Major de Valls ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Juny 2020 19:33

El Sant Joan d'aquest any requerirà estar ben atents als canals digitals de la festa i de l’Ajuntament de Valls per als concerts de Lildami + La Sra Tomasa + Sabor de Gràcia (23 de juny), El Diluvi + Obeses + Sense Sal (24 de juny); o els contes d’Annahatha Ioga&Mindfulness (24 de juny); les versions de Sixtus (25 de juny); Tocats del Grall (23 de juny) i els Xeremiers mallorquins de Son Roca (25 de juny). És la recta final de les propostes musicals de la Festa Major de Valls.

Com a novetat, la nit del 23 de juny, DJ OGT se suma als grups ja anunciats i oferirà una sessió especial de tancament de la revetlla, a partir de les 1.30h, tal com ha anunicat el regidor de Cultura, Marc Ayala.

Tac12 amplia la cobertura musical de la festa

Pel que fa a les retransmissions dels concerts digitals del Sant Joan vallenc, l'organització, Tac12, la televisió pública del Camp de Tarragona, i els diversos grups actuants han arribat a un acord per a que el concert de la nit del 24 de juny a les 22h, amb les formacions Obeses, El Diluvi i Sense Sal, també es pugui veure i gaudir des de cases i terrats a través de les pantalles de TV.

Aquesta emissió se suma a la ja prevista inicialment amb el concert de revetlla de la Nit de Completes vallenca, que comptarà amb Sabor de Gràcia, Lildami i La Sra Tomasa. Tac12 reemetrà també alguns actes de Sant Joan del 2019, com la sortida, balladetes i l'actuació castellera a l'antiga del 23 de juny passat, o l'actuació castellera de la Diada de Sant Joan d'ara fa un any.

Concerts recuperables des de l'estrena i fins al final de la jornada

Ayala també ha explicat que l'organització ha acordat amb els grups que els diversos concerts de la festa "es puguin veure al canal de Youtube de l'Ajuntament de Valls des de l'hora prevista de la seva estrena i fins a l'endemà a primera hora del matí, podent gaudir-ne durant tota la jornada". Pel que fa als grups de música tradicional, responsables dels concerts vermut, aquests materials es podran gaudir des de l'hora i dia d'estrena fixats i fins a la finalització de la festa el dia 25 de juny.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: