Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Ball de Vells de Valls celebrarà un Sant Joan "tuitaire"

El ball parlat celebra aquesta Festa Major 15 anys des de la recuperació / El Grup del Teatre Principal convoca la 2a edició del concurs #Versotuits

El ball parlat del Grup de Teatre Principal (GTP) celebra aquesta Festa Major 15 anys des de la recuperació El ball parlat del Grup de Teatre Principal (GTP) celebra aquesta Festa Major 15 anys des de la recuperació PERE TORDA / AJUNTAMENT DE VALLS
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Juny 2020 12:59

Aquest mes de juny el Ball de Vells no podrà omplir de versos, crítica i llenguatge malparlat les places i carrers de Valls, però tot i així, el Grup del Teatre Principal (GTP) ha preparat algunes activitats virtuals per tal de mantenir viu l'esperit irreverent i divertit d'aquest ball parlat.

Les restriccions del desconfinament per la crisi sanitària de la Covid19 han obligat els membres de l'entitat, com el conjunt d'elements de la festa vallenca, a plantejar un Sant Joan del tot diferent i excepcional. Amb aquesta intenció el Ball de Vells convoca per aquesta Festa Major la segona edició del concurs #Versotuits, amb què es busca la participació de vallencs i vallenques a través de la xarxa social Twitter entre els dies 1 i 19 de juny.

El certamen busca les millors i més divertides piulades, sempre mitjançant els versos de set síl·labes característics del ball. D'entre totes les que es facin, un jurat escollirà les propostes guanyadores. Seran en tres categories: en primer lloc les que facin referència a la situació que estem vivint per culpa del Coronavirus, en segon lloc les escatològiques i en darrer lloc les que tractin sobre aquest Sant Joan 2.0.

Es dona la circumstància que el Ball de Vells tenia previst per enguany celebrar diverses activitats especials per festejar els seus quinze anys des de la recuperació, però el grup ha acordat posposar la celebració de l'aniversari per a més endavant, quan les circumstàncies millorin. Amb tot, el Ball de Vells ha preparat diverses activitats vituals per aquesta Festa Major.

Imatge d'arxiu d'una representació del Ball de Vells (Pere Toda / Aj.de Valls): 

Sant Joan Valls Ball de Vells 2

#Versotuits

Aquest dilluns 1 de juny ha donat el tret de sortida la 2a edició del concurs #Versotuits, que s'allargarà fins al 19 de juny. Aquestes són les bases del concurs tuitaire:

- Penja els teus versos a Twitter amb l'etiqueta #Versotuits
- Els versos hauran de ser heptasíl·labs i amb rima
- Es premiaran els millors versotuits en tres categories: temàtica coronavírica, escatològica i Sant Joan 2.0
- Els guanyadors s'enduran un lot de productes del Ball de Vells
- L'acte d'entrega de premis tindrà lloc virtualment durant la Festa Major de Sant Joan

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: