Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell mantindrà la Festa Major de Santa Anna adaptada a les circumstàncies

L'Ajuntament i els administradors de la festa treballen en l'elaboració del programa d'actes

La Festa Major de Santa Anna s'adaptarà a les mesures que indiquin les autoritats sanitàries La Festa Major de Santa Anna s'adaptarà a les mesures que indiquin les autoritats sanitàries ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Mai 2020 20:52

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament del Vendrell i els Administradors i Administradores de Santa Anna segueixen treballant en l’elaboració del programa de la Festa Major 2020. Aquesta s’adaptarà a les circumstàncies excepcionals del moment actual.

Els organitzadors expliquen a través d'un comunicat que la pandèmia de la Covid-19 "ens obliga, doncs, a imaginar una Festa Major diferent i a que aquesta s’adapti estrictament a les mesures que ens indiquin les autoritats sanitàries". En aquest context, serà més necessari que mai que Regidoria, Administradors i Administradores i entitats i associacions del municipi treballin colze a colze per poder garantir una Festa Major 2020 que s’adapti a la situació actual.

Des de la Regidoria volen remarcar que tot allò que es faci es realitzarà tenint en compte les indicacions de les autoritats sanitàries del país per garantir la seguretat de tots els ciutadans i ciutadanes del municipi.

"La cultura esdevé, avui més que mai, un bé de primera necessitat", afirmen, i per aquest motiu, han decidit mantenir ajustada a les circumstàncies, la Festa Major 2020.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: