Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra no farà actes festius al carrer per a celebrar Sant Joan i la Festa del Quadre

Això afecta especialment la processó - l'acte central de la Festa del Quadre -, els concerts i les revetlles

El moment de veneració del Quadre, el punt àlgid de la festa (15 de juliol) El moment de veneració del Quadre, el punt àlgid de la festa (15 de juliol) AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Mai 2020 20:58

L’Ajuntament de Torredembarra ha decidit no celebrar actes festius al carrer per Sant Joan i la Festa del Quadre. Malgrat que les restriccions sanitàries puguin anar-se rebaixant, el risc de contagi que suposaria aplegar la quantitat de persones que participen en concerts, revetlles i sobretot en l’acte central de la Festa de Quadre, la processó, han propiciat que es prengui ja ara aquesta decisió.

El 30 d’abril es va reunir la Comissió de Protocol del Seguici Festiu i no va veure viable una alternativa perquè el Seguici surti sense que es desdibuixi la seva essència. És per això que l’actuació del seguici festiu no tindrà lloc. De totes maneres, la comissió manté viu el debat per trobar com solemnitzar amb manifestacions populars el moment de veneració del Quadre, el punt àlgid de la Festa (15 de juliol), i es mantenen contactes amb la parròquia de Sant Pere Apòstol en aquest sentit.

Des de l’Ajuntament, manifesten la voluntat compartida amb les entitats i la ciutadania de seguir treballant per retrobar-se als carrers i places quan les circumstàncies ho permetin, amb Santa Rosalia (4 de setembre) posat en l’horitzó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: