Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els infants gaudeixen en família de la festa 'Cós Blanc Xic'S'

La celebració, que s'ha fet aquest divendres a la tarda a l'Envelat, ha comptat amb l'actuació musical de Pep Callau i amb una súper pluja de confeti

La celebració s'ha dut a terme aquesta tarda a l'Envelat La celebració s'ha dut a terme aquesta tarda a l'Envelat AJUNTAMENT DE SALOU
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 31 Gener 2020 22:09

Els infants de Salou han gaudit aquest divendres a la tarda, en família, del dia gran de la Festa Major d'hivern 2020 amb la celebració del Cós Blanc Xic'S. La festa, realitzada a l'Envelat, ha comptat amb un photocall a l'entrada per poder fotografiar-se amb les mascotes del Club Xic'S, el Rocky i la Confetina.

La regidora d'Infància, Julia Gómez, ha manifestat que "gràcies a aquesta adaptació del Cós Blanc, donem l'oportunitat als més petits de Salou de gaudir, també, de l'experiència de viure la gran festa d'una forma més familiar i d'acord amb les seves edats".

Els nens i nenes no han parat de ballar i cantar amb l'actuació musical, a càrrec de Pep Callau, que, enguany, repeteix a Salou, per segon any consecutiu, degut al gran èxit de la darrera edició de la festa.

A més, des dels dos canons instal·lats a l'espai de l'Envelat s'ha llençat mitja tona de confeti, creant, així, una súper pluja; i un globus gegant, amb el qual els infants han pogut gaudir de tota una tarda plena de diversió i animació infantil.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: