Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’alcalde de Salou rep les entitats del municipi a la Torre Vella amb motiu de la Festa Major

Abans de l'acte, també es va poder gaudir de la cercavila d’elements populars i del ball de lluïment de les associacions culturals

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la resta de la corporació, va presidir el tradicional acte de recepció de les entitats del municipi L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la resta de la corporació, va presidir el tradicional acte de recepció de les entitats del municipi AJUNTAMENT DE SALOU
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Gener 2020 07:21

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la corporació, va rebre aquest cap de setmana les entitats del municipi, a la Torre Vella, amb motiu de la Festa Major d’hivern de Salou 2020.

El batlle, a l’inici del seu parlament, va demanar un minut de silenci per la pèrdua de vides humanes que ha causat el temporal Glòria arreu de Catalunya, en els darrers dies. El batlle va fer esment de la solidaritat amb les seves famílies, així com amb l’àrea geogràfica de les Terres de l’Ebre i la resta de territoris.

Granados va dir que “la Festa Major d’hivern va començar molt petita, però a dia d’avui podem afirmar que tenim una gran festa que fa 40 anys que es ve desenvolupant”, no només pel nombre d’actes que es duen a terme i s’organitzen, sinó “gràcies a la participació de totes les entitats i veïns i veïnes”. L'alcalde va definir la festa com “el patrimoni cultural viu més important que tenim als pobles”, una riquesa immaterial que fa que “les entitats i les colles es cohesionin i facin pinya i poble”.

El mandatari va demanar la implicació perquè el teixit social de Salou ajudi a progressar i a fer que avanci el municipi. Per ell, “aquest any 2020 serà un gran any, perquè hi haurà projectes importants que veuran la llum” i que contribuiran “a augmentar la qualitat de vida dels veïns i veïnes”.

Abans de la recepció de l’alcalde, es va poder gaudir, també, de la cercavila d’elements populars per diversos carrers del municipi, i del ball de lluïment de les entitats, un cop arribat el seguici a la Torre Vella.

                                                                  Exhibició del Ball de Bastons de Salou: 

Cos de Bastoners de Salou

A l’acte, hi van participar les següents entitats: els Canons d’en Pascual; els Diables Maleïts i les Bruixes Latemó; la Morena de Salou; la Mulassa; els Gegants i els Nanos de Salou; el Ball de Bastons; el Ball de Pastorets; el Ball d’Espases i el Ball de Panderos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: