Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Masroig viu la Festa Major de Sant Sebastià

Els actes es concentraran aquest dissabte 25 de gener

La tradicional subhasta de coques i "guinaldos" és un dels actes esperats de la Festa Major de Sant Sebastià del Masroig La tradicional subhasta de coques i "guinaldos" és un dels actes esperats de la Festa Major de Sant Sebastià del Masroig CC PRIORAT
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 24 Gener 2020 11:43

Aquest divendres 24 de gener, a les 12:30h, s'anunciarà amb le tradicional repic de campanes, que és vigília de la Festa Major de Sant Sebastià, al Masroig.

Els actes es concentraran demà dissabte 25 de gener, que s'iniciaran, a les 08:30h, amb una tirada de coets per tenir un bon despertar. 

A les 10h, es farà la recollida de "guinaldos" pels carrers de la vila, amenitzat per la banda de música La Cobla Mirantfont. A les 12h, se celebrarà la Missa major en honor a Sant Sebastià. 

Un dels actes més esperats serà la Benedicció de coques, a partir de les 12:30h, a la plaça de l'Església, i el posterior repartiment amb acompanyament musical de la cobla i dels grallers de la Bóta del Racó. 

Els actes es reprendran a les 18h amb una exhibició de focs a la plaça de la Vila, a càrrec de la colla de diables Coco Pere.

A les 19h, serà el torn del Ball de coques, a la plaça de la Vila, amb la tradicional subhasta de coques i "guinaldos" i amb la música de la Cobla Mirantfont. En acabar el ball, es començarà el sopar popular (preu: 3e). Cal apuntar-se prèviament a la farmàcia del poble. 

Finalment, a la mitjanit, a la sala teatre del Casal Flor de Maig, es podrà gaudir de l'actuació del grup The Reindeers i, a continuació, de la selecció musical del DJ Casanova.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: