Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El reconegut actor salouenc William Miller pronunciarà el pregó de la Festa Major del 30 d’Octubre

L'acte tindrà lloc el proper dilluns 21 d'octubre, a les 20h, a la Torre Vella de Salou

L'actor William Miller L'actor William Miller CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Diumenge, 20 Octubre 2019 17:42

El reconegut actor salouenc de fama internacional William Miller pronunciarà aquest proper dilluns, dia 21 d’octubre, el pregó que dona inici a la programació d’actes de la Festa Major del 30 d’Octubre, que enguany celebra el seu 30è aniversari. L’acte tindrà lloc a les 20 hores, a la Torre Vella de Salou.

William Thomas Francis Miller va néixer a Windsor, Regne Unit, al 1978. És un actor, escriptor i cantant britànic, fill de pare nord americà i mare britànica, que té les seves arrels a Salou, on ha viscut i ha estudiat.

El darrer treball de rellevància de Miller com a actor ha estat a “Los 100” (2014), de Netflix, una sèrie de televisió ambientada 97 anys després que una guerra nuclear hagi destruït la civilització, quan una nau espacial que refugia els únics supervivents de la humanitat, envia 100 delinqüents juvenils de tornada a la Terra, amb l’esperança de repoblar el planeta.

Així mateix, actualment, està treballant en un altre projecte de Netflix, per a Estats Units, que es començarà a emetre al primer trimestre de l’any vinent.

Les darreres pel·lícules destacables de l’actor són: 'El hombre que mató a Don Quijote' (2018), de Terry Guilliam; 'La sombra de la Ley' (2018), de Dani de la Torre, con Luís Tosar; i 'Los Futbolísimos”'(2018), de Miguel Ángel Lamata. També ha participat en les sèries espanyoles 'La que se avecina', 'Isabel', 'Cuéntame', i 'Hay Alguien Ahí'.

Com a guionista, també ha guanyat premis a nivell nacional, com el guardó al millor guió, al certamen més important de la comèdia d’Espanya, el Festival de Cine de Comedia de Tarazona y el Moncayo.

Cal recordar que Miller és el vocalista del grup salouenc L.A. Vamps, que va actuar, aquest estiu, a les Nits Daurades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: