Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'ajorna la Festa del 10è aniversari del Club dels Tarraconins

L’espectacle ‘Reggae per xics’ de The Penguins, programat inicialment per demà, tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre als jardins del Camp de Mart

L'espectacle 'Reggae per xics' de The Penguins es trasllada al 5 d'octubre, al Camp de Mart de Tarragona L'espectacle 'Reggae per xics' de The Penguins es trasllada al 5 d'octubre, al Camp de Mart de Tarragona CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 20 Setembre 2019 16:01

A causa de la previsió de pluja per a aquest dissabte al matí i de la complexitat tècnica del muntatge i desmuntatge de l'activitat, la Festa del 10è aniversari del Club dels Tarraconins, prevista per al 21 de setembre, a les 11 h, a la plaça de la Font, s'ha ajornat i finalment tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre, també a les 11 h, als jardins del Camp de Mart, segons ha informat l'Ajuntament de Tarragona.

La festa comptarà, tal com estava previst, amb l'espectacle 'Reggae per xics' de The Penguins i de diferents tallers i activitats per als més menuts.

L'acte està organitzat pel Club dels Tarragonins, amb la col·laboració de: companyia Theatron, Òptiques Teixidó, Centres Cívics de Tarragona i Ajuntament de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: