Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Oques Grasses i Segonamà protagonitzen el gran concert a la plaça de la Font

L’inici de la Conteclada i el Pastís del Braç de Santa Tecla, altres cites destacades de l’inici de la setmana

Oques Grasses actuarà aquest dilluns a la plaça de la Font de Tarragona Oques Grasses actuarà aquest dilluns a la plaça de la Font de Tarragona CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Setembre 2019 12:05

El concert d'Oques Grasses centre l'atenció de la programació de Santa Tecla de Tarragona d'avui dilluns, després d'un cap de setmana d'activitat intensa. La cita, que s'emmarca en els 50 anys de BASF a Tarragona, començarà a les 22 h a la plaça de la Font amb els Segonamà. Serà a les 23.30h, quan Oques Grasses presetaran el seu darrer disc, 'Fans del sol', i repassaran altres èxits de la seva trajectòria.

Abans (18 h, pl. de les Cols) els més menuts tindran l'oportunitat de deixar els seus xumets en la millor custòdia possible, la de la Víbria. A la nit començarà la Conteclada (22 h, Antiga Audiència), avui amb els contes de Muntsa Plana i Rat Cebrian.

     Els més petits podran deixar els seus xumets a la Víbria (LAIA DÍAZ): 

xumet Víbria Tarragona

Demà dimarts 17 de setembre, el Pastís del Braç de Santa Tecla (19 h, pl. de la Font) tornarà a fer les delícies dels més llèpols, amb 2.000 racions ofertes pel Gremi de Pastissers. A la mateixa hora, la periodista i fotògrafa tarragonina Laia Diaz presenta (pl. de les Cols) el llibre 'Tots som la Tecla', un recull d'històries i fotografies de 60 persones que contribueixen a fer possible la festa major de la ciutat.

                                         Imatge del llibre 'Tots som la Tecla' (LAIA DÍAZ):

  Tots som la Tecla

La Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona oferirà (19.30 h, pl. de la Pagesia) oferirà el tradicional concert de Santa Tecla, en què presentarà música tradicional i d'arrel popular sota el sedàs de la música simfònica.
Podeu consultar la programació completa al web de les festes i a l’app TGN Agenda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: