Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dow presenta la 29a edició del 'Festa per a Tothom'

La festa arriba el dissabte 14 de setembre, a les 12.30h, al Balcó del Mediterrani, i comptarà amb la Frida, la primera geganta de Tarragona adaptada al seu ús per part de persones sordes, cegues i/o amb cadira de rodes

L'acte comptarà amb la Frida, la primera geganta de Tarragona adaptada al seu ús per part de persones sordes, cegues i/o amb cadira de rodes, que oferirà el seu primer ball d’aquestes festes L'acte comptarà amb la Frida, la primera geganta de Tarragona adaptada al seu ús per part de persones sordes, cegues i/o amb cadira de rodes, que oferirà el seu primer ball d’aquestes festes ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 13 Setembre 2019 11:58

Dow Chemical Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona posaran en marxa, un any més, el programa 'Festa per a Tothom', la fórmula inclusiva de ciutadania amb discapacitat a les festes.

Gràcies a aquesta iniciativa, que enguany celebra la seva 29a edició i que des de fa 19 anys compta amb el suport i col·laboració de Dow, els ciutadans i ciutadanes amb capacitats diferents poden gaudir de les festes en honor a Santa Tecla. Amb aquesta iniciativa, Dow referma la seva implicació amb aquest programa en el marc del qual més d’un centenar d’empleats voluntaris, acompanyaran els participants amb capacitats diferents amb la finalitat de gaudir i passar-ho bé, a l’estil d’una autèntica penya festiva.

La presentació del programa 'Festa per a tothom 2019' tindrà lloc aquest proper dissabte, 14 de setembre, a les 12.30 h des del Balcó del Mediterrani, i comptarà amb la presència de la geganta Frida, la primera geganta de la ciutat de Tarragona adaptada al seu ús per part de persones sordes, cegues i/o amb cadira de rodes, que oferirà el seu primer ball d’aquestes festes. Ho farà acompanyada de “L’Ocellaire” de la Colla Arreplegagegants de Barcelona, en un acte que serà interpretat en llengua catalana de signes.

En aquest primer acte del 'Festa per a Tothom 2019', hi prendran part Julia Echevarria, directora d’Hidrocarburs i Complex Industrial Polígon Nord; Raoul Milesi, director de Sostenibilitat de Dow Iberica, i Josep Boronat, director de Relacions Externes de Dow Chemical a Tarragona, entre altres autoritats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: