Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal de Falset celebra la seva festa major

La Nit Jove d'aquest divendres 6 de setembre, amb el concert de La Soul Machine i Xeic!, un dels plats forts

La Bisbal de Falset, al vespre La Bisbal de Falset, al vespre AJUNT. DE LA BISBAL DE FALSET
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 05 Setembre 2019 09:21

La Bisbal de Falset ha arrencat aquest dijous la seva festa major, que celebrarà entre els 5 i 8 de setembre. Les festes s'han iniciat aquest matí amb el Torneig de bitlles de les Eres. El Pregó arribarà a les 13h de la mà de l'alcalde de Falset, Carles Brull, que serà el convidat d'enguany. En acabar l'acte del pregoner, a les 14h, tindrà lloc la Paella Popular, on s'aprofitarà per presentar el llibre 'L'oreneta del Collell', de Xavier Llopart.

Els actes es reprendran a les 17h amb jocs inflables a la Pista Poliesportiva. A les 23:59h, arribarà una sessió de DJ Bacadit per cloure la primera nit de festa.

Concerts, vermuts i molt més

L'endemà divendres 6 de setembre, a les 12h, el duet de rumba catalana Els Xatus protagonitzaran el concert-vermut. A les 17h, es jugarà el partit de futbol Bisbal-Palma a l'estadi de la Carrerada. A les 20h, serà el torn de gaudir del ball amb el quartet Stresband.

Per acabar la nit de divendres, a les 23:59h, arribarà un dels plats forts de la festa major d'enguany, el concert de La Soul Machine i del grup Xeic!. En finalitzar, la nit continuarà amb les sessions del DJ Bacardit.

El dissabte 7 de setembre s'iniciarà la festa a les 12h amb la mateixa fórmula d'un concert-vermut, que en aquesta ocasió anirà càrrec del grup Versió.Cat. A les 17:30h, arribarà la màgia amb el Màgic Fluss.

La Banda del Drac oferirà un ball, a les 20h, i també la revetlla, a partir de la mitjanit. En acabar, el DJ Bacardit tornarà a punxar.

L'endemà diumenge, a les 11:30h, se celebrarà la Missa en Honor a la patrona de la Bisbal de Falset, la Nativitat de Nostra Senyora. A les 17:30h, la canalla podrà gaudir de l'espectacle infantil d'Els Trencamandres.

A les 20h, l'orquestra Moonlignt oferirà el ball del vespre i la mateixa orquestra també actuarà, a les 23:59h, en la darrera revetlla. Una nit que tancarà el DJ Bacardit.

Els darrers actes

El dilluns 9 de setembre, a les 17:30h, hi haurpà Cucanyes per la canalla i, a les 19:00h, una xocolatada popular per acabar el dia. 

Durant tota la Festa Major es podrà visitar una exposició de dibuixos feta pels nens i nenes a l'entrada de l'Ateneu.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: