Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pregó de Joan Pera i la 28a Nit del Foc per arrencar la Festa Major de la Mare de Déu del Camí

L'actor Joan Pera farà el pregó aquest divendres a les 20:30h i, posteriorment oferirà un espectacle

L'actor Joan Pera farà aquest divendres el pregó i un espectacle posterior per donar el tret de sortida a la Festa Major L'actor Joan Pera farà aquest divendres el pregó i un espectacle posterior per donar el tret de sortida a la Festa Major ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 30 Agost 2019 12:47

Des del 23 d’agost i fins al 15 de setembre, els carrers i places de Cambrils s’ompliran de festa, foc i cultura popular per celebrar la Festa Major de la Mare de Déu del Camí.

Després dels primers actes previs celebrats, aquest divendres 30 d’agost, a partir de les 20h, la cercavila de la Farnaca i la Galera i el pregó a càrrec de l’actor Joan Pera donaran el tret de sortida als dies més forts de la Festa Major, que s’allargaran fins al concert de la Diada del 10 de setembre. La Cercavila del Pregó comptarà amb la participació de la Colla Gegantera Tota l’Endenga, el Ball de Bastons de Cambrils, la Colla castellera Xiquets de Cambrils, els Timbalers Cop de Cap i el Ball de Diables Els Cagarrieres.

La regidora de Cultura i Festes, Cinta Ballesté, ha destacat que en l'acte del pregó l'actor oferirà un espectacle a la plaça de l'Ajuntament. I enmig del pregó i l'espectacle, es farà un brindis amb cava i s'encendrà la Tronada per donar la benvinguda a la Festa Major.

La 28a Nit del Foc, l'ADN de la Festa Major

L’endemà del pregó, el dissabte 31 d’agost, arribarà un dels actes més esperats: la 28a Nit del Foc. A les 18 hores hi haurà el Correfoc infantil a la plaça de la Vila; a les 22 hores una desena de colles de diables i bèsties de foc es concentraran al passeig Albert, i a les 22:30 hores, després de l’encesa de la plaça de la Vila, s’iniciarà el correfoc pels carrers del nucli antic fins a la plaça del Setge. La Nit del Foc continuarà amb l’encesa final i l’espectacle pirotècnic a càrrec de la Pirotecnia Tomàs (Benicarló) i acabarà amb el concert de Pepet i Marieta i Dalton Bang, al Parc del Pinaret.

I la festa no s’atura. El diumenge 1 de setembre se celebraran el 'Vermut Vileru' i el 'Dinar Vileru' organitzats per la NAC al pati de la Torre del Llimó i la Diada Castellera de la Festa Major a la plaça de la Vila a càrrec dels Xiquets de Cambrils i els Xiquets de Reus. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: