Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la Festa Major Petita d’Altafulla

Del 4 al 14 de setembre, música, esports, tradició i més s'uniran a la Festa Votiva del Quadre de Sant Antoni d’Altafulla

Imatge d'arxiu de la festa major petita d'Altafulla Imatge d'arxiu de la festa major petita d'Altafulla ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 29 Agost 2019 17:55

A partir del pròxim 4 de setembre i durant deu dies, els carrers d’Altafulla acolliran la Festa Votiva del Quadre de Sant Antoni amb activitats per a tota la família, combinat amb música i els actes més tradicionals propis de les festes.

Les celebracions començaran dimecres 4 de setembre, de 20 a 22h, on es podrà gaudir de música en directe a la plaça Martí Royo.

Divendres 6

El divendres dia 6 es llençaran coets d’esclat de Festa Major i e farà el tradicional repic de campane, a partir de les 13h, a la plaça de l’Església. Tot i seguit, a les 14h, l’Esplai de la Gent Gran d’Altafulla acollirà el dinar de Festa Major. Per la tarda, de 18h a 20h es realitzarà un itinerari pels arbres d’interès d’Altafulla de manera gratuïta, amb punt de trobada al Museu Etnogràfic. S’haurà de fer la reserva prèvia al telèfon 655 48 61 15 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per finalitzar la jornada, a les 21h els Castellers d’Altafulla realitzaran un assaig previ a la Diada Nacional a Ca l’Ixart.

Dissabte 7

Dissabte començarà amb un concurs de Tir al Plat a les 9h darrere de l’Ermita de Sant Antoni. A la mateixa hora, es farà la XXI Pujada a l’Ermita (Memorial Baltassar Rabassa) amb inici a Pont de Mar. De 10 a 14h, al Club Marítim d’Altafulla es podran fer sortides de 20 min en catamarà, caiac o paddle surf. El preu és de 5€.

Per la tarda, de 16.30 a 19.30h, hi haurà un súper tobogan d’aigua i inflables d’aigua per a totes les edats al carrer Mainada i Escoles Teresa Manero. A les 19h es farà la inauguració de l’exposició del pintor Josep Maria Bellido a la palissa de l’Era del Senyor. Les obres es podran gaudir del 7 al 29 de setembre al Museu Etnogràfic d’Altafulla.

A les 20.30 h a l’Era del Senyor, es podrà gaudir d’Altafujazz amb Eduard Carreras i Dani Sánchez al baix. A les 21h començarà la XIX Fira Gastronòmica de les Cultures a la plaça de l’Església i placeta Sant Antoni. Es podran degustar diferents menjars d’arreu del món i caldrà portar got de casa per la beguda. En cas de pluja, es faria l’endemà a les 12h.

A les 22h, tancarà la nit el concert de Maria Vidal Trio. Maria Vidal (veu i teclats) amb Oscar Vidal (guitarra) i Luís Chacón (percussió) presenten versions d’estàndards de jazz, soul i pop d’autor nacionals i internacionals amb arranjaments molt personals. Tot seguit hi haurà ball amb el grup de versions Band the Cool, que portaran els èxits més sonats de la història de la música (Shakira, Bruno Mars, Txarango, Catarres, Raphael, Fito & fitipaldis, AC/DC, Guns&Roses, Lax’n’Busto, Barricada, Ska-P...).

Diumenge 8

L'endemà diumenge a les 9h es tornarà a realitzar un concurs de Tir al Plat darrere de l’Ermita de Sant Antoni. A les 10h, a la plaça Martí Royo tindrà lloc un concurs de Bitlles Catalanes, obert a tothom i de manera gratuïta. Hi haurà esmorzar pels participants i les inscripcions es podran fer el mateix dia.

D'11 a 13h, a la Pineda de l’Era del Senyor es realitzarà la jornada de dibuix infantil Josep Sala. A les 12:30h a Ca l’Ixart es farà un Vermut Rumberu amb DJ Carles Isse (rumba mestissatge) organitzat pels Castellers d’Altafulla.

A la tarda, a partir de les 17h, s’iniciarà a la plaça del Pou la cercavila amb els Bastoners i Gegants d’Altafulla i el Grup de Bastoners de Vila-seca. A les 18h a la plaça Martí Royo es podrà gaudir de Conta contes amb Eugènia González, La Rosa. És una actriu i professora amb un llarg recorregut en escenaris teatrals i biblioteques, amb més de 20 anys explicant i narrant contes per infants.

A les 19h, la Geladeria La Perla acollirà un concert de fi de temporada amb el Grup Vintage. Clourà la nit el cinema a la fresa amb ‘El meu veí Totoro’ a la plaça del Pou.

Dilluns 9

El dilluns 9 de setembre, a les 20h, es farà una Màster Class de Zumba Fitness a càrrec dels instructors Jordi Giralde i Anna Mateu a la plaça del Pou

Dimarts 10

Dimarts, a les 20.30 h, a la Plaça del Pou, tindrà lloc el Correfoc dels Diables Petits. Tot seguit, a les 21:30h començarà el sopar popular al parc del Comunidor. Els tiquets tindran un preu de 10€ i inclouran amanida, arròs amb closca, gelat, vi i aigua Els punts de venda tiquets són l’Ajuntament, l’Oficina de Turisme i l’Estanc Pijuan. Caldrà portar plats, coberts i got de casa, o bé comprar el lot que s’ofereix des de l’Ajuntament, que inclou 2 plats, joc de coberts i got (reutilitzable) per 3 €.

Després, i per cloure la nit, hi haurà ball de Festa Major amb l’orquestra Swing Latino.

Dimecres 11 - La Diada

El dimecres 11 de setembre començarà amb una ofrena floral i l’acte institucional de la Diada de Catalunya a les 10h al carrer Clot de Torrell. A les 11:30h a l’ermita Sant Antoni hi haurà Missa Solemne cantada per la Coral Nous Rebrots. Tot i seguit, l’ermita acollirà la Diada Castellera amb els Castellers d’Altafulla i, a les 13.30h, una ballada de sardanes.
A les 18h a la plaça del Pou tindrà lloc un espectacle infantil participatiu amb la companyia ‘Més Tumàcat’. A les 19:30h a la mateixa plaça es podrà gaudir del correfoc dels Diables d’Altafulla.

Divendres 13 

El divendres 13, a les 10.30h, al Centre d’Entitats, hi haurà la inauguració de l’exposició de la mostra de treballs fets en els tallers realitzats durant el curs per l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla. L’exposició es podrà veure el 13 i 14 de setembre de 10 a 13h i de 17 a 20h, i el 15 de setembre de 10 a 13h.

A les 21h a Ca l’Ixart es farà un assaig previ a la Diada de Festa Major Petita.

Dissabte 14

Finalment, el dissabte 14 de setembre, a les 16h, a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, es realitzarà el partit de futbol corresponent a la jornada 2 del campionat de lliga de 3a catalana entre el C.E Altafulla i el Valls At. CF. A les 18h a la plaça del Pou es podrà gaudir de la Diada Castellera de Festa Major amb la Colla Joves Xiquets de Valls, Minyons de Terrassa i Castellers d’Altafulla. Tot i seguit, hi haurà Festa Castellera amb el grup de versions Pop ‘N’ Roll i DJ Carles Isse.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: