Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa Major de l'Arboç arriba amb activitats per a tota la família

El dia 26 d’agost serà la Festa Major dels Petits, i fins el dia 28, el municipi s’omplirà d’activitats variades pels infants i la resta de la família

El dimecres 28 d'agost, a la baixada dels Bonsoms, se celebrarà el Superfestival d’Aigua al carrer amb un tobogan de 75 m de recorregut per a adults i infants El dimecres 28 d'agost, a la baixada dels Bonsoms, se celebrarà el Superfestival d’Aigua al carrer amb un tobogan de 75 m de recorregut per a adults i infants AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 22 Agost 2019 09:51

La Festa Major de l’Arboç dedica cada any un dia a la Festa Major dels Petits, que enguany serà el dilluns 26 d’agost. Tot i així, durant tota la Festa Major hi hauran actes per fer gaudir els més petits de la casa, i la resta de la família.

Dilluns 26 d’agost

El dilluns 26 d’Agost, a les 11:15h, a la rambla de Josep Gener, començarà la Festa Major dels Petits amb l’encesa de la traca infantil. Seguidament s’iniciarà la cercavila infantil pels carrers de la vila amb la participació dels grups locals: el Ball de Diables infantil, el Ball de Bastons infantil, els Nans, els Capgrossos, els Gegantons Gumersind i Teresina, el Garotet, el Ball de Gitanes infantil, el Ball de Pastorets infantil i els Minyons. Com els grans, en acabar a la Plaça de la Vila es farà una exhibició folklòrica de totes les entitats que participen en la cercavila i del cos infantil de l'Esbart Sant Julià de l'Arboç.

A les 17:45h, pels carrers de la vila, es realitzarà una nova cercavila infantil amb la participació dels grups infantils locals i amb finalització a la Plaça de la Vila amb exhibició folklòrica de totes les entitats participants a la cercavila. En acabar, el Garotet recollirà els xumets dels infants.

A la nit, a les 22:15h, es realitzarà un espectacle de màgia amb el Mag Màgic a la pista exterior del poliesportiu.

Dimarts 27 d’agost

L'endemà dimarts, a partir de les 11 a les 13h i des de les 18 a les 21h, tindrà lloc al parc de Santa Llúcia el Chusa Parks i el Trenet Infantil, un parc infantil amb diverses atraccions.

A partir de les 18 i fins les 20h, al carrer Major (davant de la Casa de Cultura), es podrà participar al XIX Concurs Infantil de Pintura. Les inscripccions s’hauran de fer a la Casa de Cultura a les 17:45. L’activitat està dirigida a nens i nenes de 6 a 8 anys i de 9 a 12 anys.

Dimecres 28 d’agost

I el dimecres 28 d’agost, de les 11 fins les 17h, a la baixada dels Bonsoms, Superfestival d’Aigua al carrer amb un tobogan d'aigua de 75 metres de recorregut per a adults i infants. Caldrà portar flotador o matalàs inflable.

A les 17h, a la plaça de la Puntaire, se celebrarà la Festa de l’escuma de colors i es farà el lliurament de premis del XIX Concurs Infantil de Pintura.

A les 22h i per finalitzar les festes, hi haurà Cinema a la fresca amb la pel·lícula d'animació ‘Ralph Rompe Internet' al carrer del Nord.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: