Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vallverd celebra la seva Festa Major

Del dijous 22 d’agost al diumenge 25, els carrers del poble pertanyent a Sarral s’ompliran d’espectacles, gincanes, tallers, concerts i moltes més activitats

Vallverd de Queralt, antic poble del terme de Montbrió de la Marca que ara pertany a Sarral Vallverd de Queralt, antic poble del terme de Montbrió de la Marca que ara pertany a Sarral ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Agost 2019 12:58

El proper dijous 22 d’agost començarà la Festa Major de Vallverd de Queralt -poble de l'antic terme de Montbrió de la Marca que actualment pertany Sarral-, engalanant els carrers del poble a les 10:30h. A les 18h hi haurà manualitats i un taller de retallables. A les 21:30h es celebrarà el sopar de carmanyola, la traca inaugural i el rom cremat.

La tarda del divendres 23 d’agost s'iniciarà a les 18h amb jocs populars pels infants i, en acabar, una xocolatada per a tothom qui vulgui. A les 22h hi haurà un sopar de Festa Major. Posteriorment, a les 00h, es podrà gaudir d’un espectacle teatral amb Impro Show.

El dissabte 24 d’agost es farà un esmorzar popular a les 9:30h. Després, pels carrers de Vallverd hi haurà una gincana infantil amb bicicleta. A les 13h se celebrarà la Missa solemne de Festa Major. A partir de les 17:45 començarà la Festa Holi i guerra d’aigua. Es recomana portar roba blanca vella, ulleres i pistoles d’aigua.

A les 19:30h arribarà el 1r Correcases Vallverdí amb batukades, menjar, beure i molta diversió. El dia es tancarà a les 00h amb la festa que protagonitzarà el grup de version On The Road.

El diumenge 25 d’agost pel matí hi haurà inflables i un vermut musical. A les 15h se celebrarà el dinar de fi de festa al cafè.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: