Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La música envaeix El Masroig per la seva Festa Major

Del dimecres 21 d’agost fins el dilluns 26, la vila acollirà espectacles musicals, concursos, campionats esportius i activitats diverses per a tota la família

L'Orquesta Nova Saturno actuarà dissabte vinent a la Festa Major del Masroig L'Orquesta Nova Saturno actuarà dissabte vinent a la Festa Major del Masroig ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Agost 2019 11:14

A partir del pròxim dimecres 21 d’agost i fins el dilluns 26, El Masroig celebrarà la seva Festa Major plena música, espectacles pels més petits, concursos i més activitats distintives, com el Tir al plat o el cinema a la fresca amb la pel·lícula ‘Campeones’.

El dimecres 21 d’agost tindrà lloc la fase de classificació del Campionat de tennis taula al centre de dia de l’Ajuntament. També hi haurà un concurs de botifarra als baixos e l’Ajuntament. Les dues activitats se celebraran a les 17h.

El dijous 22 d’agost es donarà l’inici a la Festa Major. A les 19h es farà la recepció de les entitats i les autoritats de l’Ajuntament, que donaran el tret de sortida. A les 22:30h actuaran Olla barrejada i DJ. A la mitja part, es farà la elecció de l’Hereu i la Pupil·la.

Divendres 23 d’agost

El divendres començarà a les 9h amb tir al plat, organitzat per la societat de caçadors del Masroig, a la zona de tir al plat. A les 11h s’obrirà el tobogan aquàtic al carrer Progrés. A les 13h tindrà lloc un vermut electrònic als rentadors. A la tarda començarà el Correbars al local dels joves (18h).

A partir de les 00h, La Selva Band oferirà un concert per la Nit dels joves, acompanyats posteriorment per la sessió de DJ amb Manel Asens i The Beecore.

Dissabte 24 d’agost

El dia 24 d’agost pel matí hi haurà un espectacle infantil als rentadors a càrrec de la Companyia BabaBoom (10h). A les 11h se celebrarà la missa de Festa Major en honor a Sant Bartomeu i, acte seguit, la processó.

A les 13h es farà el Ball de vermut amb la banda/cobla Jove de Reus. Aquest any, qui vulgui podrà adquirir un pack consistent en una llauna d’escopinyes, una llauna de musclos, una d’olives i una bossa de patates al preu de 10 euros.

La tarda estarà marcada per la fase final del campionat de Tenis Taula a l’Ajuntament (17h) i el concert amb l’orquestra Nova Saturno a la pista poliesportiva (17h). La nit acabarà amb l’orquestra Nova Saturno. També es farà el típic ball de Fanalet. En finalitzar, es podrà gaudir del grup de versions Bang The Rock.

Diumenge 25 d’agost

El diumenge 25 d’agost se celebrarà la Santa Missa (10h). A partir de les 11h hi haurà inflables a la piscina del poble. El tercer concurs de paelles, amb el premi a la paella més bona i la millor presentació, començarà a les 13h al carrer Compte d’Azahara.

La funció teatral ‘Tu otro yo’ a càrrec de Toni Pons (20h) i el ball amb l’orquestra Mediterrania (00h) tancaran el diumenge.

Dilluns 26 d’agost

El dilluns 26 d’agost començarà amb les cucanyes a la plaça de l’Església (11:30h). A les 18h hi haurà carrosses i a les 21h el correfoc a càrrec de la Colla de diables Coco Pere. El sopar de fi de festa (22:30h) i el cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula ‘Campeones’ posaran punt i final a la Festa Major de Masroig 2019.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: