Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Processó i el Gran Castell de Focs tancaran les Nits Daurades de Salou

La processó marítima i els focs artificials, aquest dijous, i l'estrena de l'Orquestra del Festival de Salou, el dissabte, marcaran la recta final de la Festa Major

El Gran Castell de Focs Artificials del 15 d'agost és un dels moments àlgids de les Nits Daurades de Salou El Gran Castell de Focs Artificials del 15 d'agost és un dels moments àlgids de les Nits Daurades de Salou VISIT SALOU
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Agost 2019 16:41

Aquest dijous 15 d'agost serà el dia en què es concentraran més visitants per gaudir dels actres tradicionals centrals de les Nits Daurades de Salou. A les 20h, la Processó de la Mare de Déu, que sortirà des de l'Església Santa Maria del Mar i continuarà el recorregut pel Passeig Miramar fins a l'Espigó del Moll on s'iniciarà la processó marítima. Un cop finalitzada, continuarà pel Passeig Jaume I i, a continuació, es llençarà el Gran Castell de Focs d'Artifici, que dispararà la Pirotecnia Tomàs.

                          La Processó sortirà a les 20h, des de l'Església de Sata Maria del Mar: 

pasProcessó de la Mare de Déu Salou

A les 23h, es podrà gaudir de la darrera revetlla per tancar la Festa Major, amb l'actuació de l'Orquestra La Privada, a la Plaça de les Comunitats Autònomes.

Dispositiu de seguretat i de trànsit

Pel que fa al dispositiu de trànsit i seguretat de demà, es preveu que es mobilitzin un centenar de persones entre els agents i la patrulles de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, a més de bombers i ambulàncies i personal de la brigada i vigilància privada, per tal de garantir la seguretat a la zona i coordinar el trànsit.

Aquest any també es tallarà el trànsit tant al passeig Miramar com al passeig Jaume I, per tal de garantir la seguretat dels milers d'assistents, moments abans de la processó, així com durant la cloenda de les Nits Daurades amb el llançament del castell de focs. Tot i que no es podrà circular per aquests dos passejos s'habilitaran itineraris alternatius degudament senyalitzats.

El Centre de Coordinació d'Emergències estarà ubicat a la comissaria de Policia del mateix passeig Jaume I. Aquest té com a missió la coordinació dels efectius durant el desenvolupament de l'espectacle pirotècnic, per tal de garantir la seguretat de tots els visitants, que hauran de situar-se en les zones establertes per per a ells.

Cal recordar, també, que s'han habilitat 1.500 places gratuïtes, en els aparcaments dissuassius d'Emprius, i en solar adjunt a l'Escola Elisabeth, el del sector 01, amb accés des del Vial del Cavet.

Espectacles posteriors

Les Nits Daurades 2019 ha programat dos espectacles posteriors pel cap de setmana. L'endemà divendres 16 d'agost, a les 23h, a l'escenari de la plaça de les Comunitats Autònomies tindrà lloc l'espectacle de falmenc 'Flores', a càrrec de la companyia Mónica Novillo.

El dissabte 17 d'agost, a les 21:00h, els amants del cinema i de les bandes sonores podran gaudir de l'espectacle 'Una nit al cinema', amb l'Orquestra del Festival de Salou (OFS). L'OFS, dirigida per Melani Mestre, s'estrenarà a Salou interpretant obres de John Williams, Henry Manchini, N.Rota, Hans Zimmer, S. Umebayaashi, D. Shostakovich i Xavier Cugat, entre altres compositors de música per al cinema.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: