Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ferran celebra la seva festa major

La sardinada popular del dimecres i la diada castellera de dijous, entre els actes destacats

La Sardinada Popular és l'acte més sentit per les veïnes i els veïns de Ferran La Sardinada Popular és l'acte més sentit per les veïnes i els veïns de Ferran ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Agost 2019 18:35

El poble de Ferran (Baix Gaià), que actualment és un nucli de Tarragona, celebrarà la seva Festa Major, del 14 al 16 d'agost, organitzada per l'associació de veïns. Aquest dimecres 14 d'agost, al migdia, un repic de campanes anunciarà que les festes han començat.

Un dels acte més sentits pels veïns i veïnes de Ferran o pels visitants que hi tenen vincles és, sens dubte, la Sardinada Popular que es farà el mateix dimecres, a les 22h. Des de fa dies, tothom col·labora perquè la sardinada esdevingui un èxit i una gran trobada de germanor que, un any més, omplirà el carrer de taules, cadires i gent. Com mana la tradició pesquera, on hi ha peix hi ha havaneres. I a les 23:30h, serà el torn d'una cantada d'havaneres amb el grup Serra de Marina. La primera nit de festa acabarà a la 1 de la matinada amb una xaranga pels carrers del poble amb el grup Estrella Band.

L'endemà dijous 15 d'agost, en acabar el tradicional ofici solemne de les 12:30h, un Toc de Vermut donarà pas a les 13:30h a l'Homenatge a la Tercera Edat, amb el concurs 'Talent Show' de Ferran. 

Tarda de cultura popular

A partir de les 18:00h, començarà una tarda de cultura popular, que comptarà amb la participació d'Els "Manotes" i Capsgrossos de la Riera de Gaià. Com és costum, els veïns de Ferran conviden elements festius i colles vinculades amb Tarragona i amb municipis del Baix Gaià per visualitzar els seus vincles actuals tant amb la ciutat com amb la comarca dels seus orígens.

A continuació, a les 19:00h, es farà una xocolatada popular. I les 19:30h, s'iniciarà la Diada Castellera amb la participació dels Castellers d'Altafulla i dels Xiquets de Tarragona. Els matalassers es prenen aquesta diada amb molta seriositat ja que és l'última oportunitat que tenen d'anar a plaça, abans de la diada de Sant Magí. Finalment, a les 23:30h, es podrà gaudir del Ball de nit amb l'Orquestra Slogan.

I després dels actes centrals, el divendres 16 d'agost, a les 19:30h, encara es podrà gaudir d'un espectacle de zumba solidària per acabar amb bon gust de boca les festes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: