Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El foc i la cultura popular agafen protagonisme a les Nits Daurades de Salou

La Nit del Foc d'aquest dissabte, l'espectacle de Folklore Aragonès i la 3a Batrobada, el diumenge, actes destcats d'aquest cap de setmana de Festa Major

Imatge d'arxiu del Correfoc de les Nits Daurades de Salou Imatge d'arxiu del Correfoc de les Nits Daurades de Salou RAFAEL LÓPEZ-MONNÉ / ARXIU / PMT SALOU
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Agost 2019 11:43

L'estàtua del Rei Jaume I, la lluna, les palmeres i els focs daurats.... Aquests són els elements que formen part de la imatge del cartell d'enguany de les Nits Daurades, la Festa Major de Salou, que té lloc del 8 al 15 d'agost, amb la plaça de les Comunitats Autònomes i el Passeig de Jaume I com a punts neuràlgics de les festes.

Enguany, el foc i la cultura popular local tindran força protagonisme a les Nits Daurades. Tal com ha expressat aquests dies l'alcalde de Salou, Pere Granados, "som un poble català i mediterrani i el foc és un element de la nostra cultura que té molt d'impacte entre els nostres visitants". Un dels plats forts serà la Nit de Foc, el dissabte 10 d'agost, al Passeig Jaume I. A les 19h, hi haurà la Plantada de grups a l'alçada de la plaça Francesc Germà i, a partir de les 21:30h, començarà el Correfoc, que sortirà des de la Font Lluminosa fins arribar a les Fonts Cibernètiques del passeig. Hi participaran el Grup de Diables Maleïts i les Bruixes Latemó, Xaloc i la Morena de Salou, a més dels grups de foc convidats.

Completaran els actes de cultura popular el Ball de Sardanes, a càrrec de la Cobla Reus Jove i l'Agrupació Sardanista de Tarragona Dansa, (10 d'agost, 20h, Font Lluminosa), l'espectacle de Folklore Aragonès, amb el Grup Folklòric Jaime I el grup convidat Nobleza Baturra, (11 d'agost, 20h, Pl. de les Comunitats Autònomes) i la 3a Batrobada (trobada de batucades), que sortirà el mateix diumenge 11 d'agost, a les 22:30h, des de dos punts diferents (carrer Colón, Passeig Jaume I) i fins a la plaça de les Comunitats Autònomes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: