Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Torre de Fontaubella s’engresca amb la Festa Major

Els actes principals de les festes van començar ahir, dia 1 d’agost, i s’allargaran fins el dilluns dia 5, comptant amb activitats variades per a tota la família

La Torre de Fontaubella La Torre de Fontaubella ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 02 Agost 2019 12:34

Sota el lema “La Torre s’engresca!”, la Torre de Fountaubella celebra la seva Festa Major acollint diversos concerts i espectacles per a tota la família, a més de comptar amb llançaderes aquàtiques, inflables i més. Els actes comencen van començar ahir, dijous dia 1, amb un concert de Pau Mainé Trio, i se celebraran fins dilluns 5 d’agost.

Actes principals

Divendres 2 d’agost

La jornada de divendres començarà a les 9h amb la cercavila amb batucada. A continuació hi haurà jocs i cucanyes. A les 18h tindrà lloc l’espectacle infantil ‘El Planeta dels Somnis’ al Sindicat. Després, a les 19h, hi haurà un taller de bombolles. Més tard, a la pista hi haurà un sopar de carmanyola que començarà a les 21h. A les 23h, el grup Els Xatus portaran un concert rumbero per tancar la nit.

Dissabte 3 d’agost

Després de la missa solemne de les 12h, es celebrarà el vermut amb els gegants de Montbrió, que començarà a les 13h a la plaça del Sindicat. A les 16h la llançadera aquàtica obrirà a la avinguda del Priorat. La nit acabarà amb el ball acompanyat de la música de l’Orquestra Almas .Tot seguit hi haurà discomòbil amb el DJ SKD.

Diumenge 4 d’agost

La jornada començarà amb la Festa de l’escuma, que tindrà lloc a les 13h a la plaça Nova. A més, a partir de les 16h, hi haurà inflables a la piscina. A les 19h es podrà gaudir del concert del soprano Miracle Seguí i del pianista Josep Mateu a l’església de la vila. A les 21h tindrà lloc un sopar a la fresca, a més de l’actuació del cantautor Fito Luri.

Dilluns 5 d’agost

El ‘Dia dels Dropos’ començarà a les 18h al Sindicat, on hi haurà la projecció del documental sobre el treball de l’ONG Microcrèdits Solidaris per l’Àfrica. A continuació, a les 19h, es podrà gaudir d’una xocolatada per a tothom qui vulgui.

Altres actes

Com a actes complementaris, els dies 3 i 4 d’agost a les 12h, tindrà lloc una parada de l’ONG Microcrèdits Solidaris per Àfrica, que comptarà amb artesania i altres productes africans.

Per altra banda, el 10 d’agost a les 19h es disputarà el campionat de bàsquet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: