Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les festes de Sant Abdó i Sant Senén porten deu dies de cultura i diversió al Morell

Les festes s’allarguen del 19 al 29 de juliol / El concert d’aniversari de l’Associació Embruix, el correfoc infantil, la baixada d’andròmines i la holi party, entre els actes més destacats del primer cap de setmana de Festa Major

La holi Party és un dels populars actes del primer cap de setmana de les festes de Sant Abdó i Sant Senén al Morell La holi Party és un dels populars actes del primer cap de setmana de les festes de Sant Abdó i Sant Senén al Morell AJUNT. EL MORELL
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Juliol 2019 17:40

Un any més, el Morell torna a estar a les portes de deu dies de diversió, gresca, xerinola, música, vermuts, sopars a la fresca, retrobaments, amics i activitats per a tots els gustos. Aquest divendres 19 de juliol comença la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén del Morell. El municipi ha preparat un programa ple d'activitats gratuïtes, amb una cinquantena d'actes repartits entre el 19 i el 29 de juliol. Entre aquests hi hauran el concert d’aniversari de l’Associació Embruix, el correfoc infantil, la popular baixada d’andròmines i la Holi Party, entre els actes més destacats d’aquest primer cap de setmana de festa.

La música serà, com és habitual, l’encarregada de trencar el gel. Així, divendres 19 de juliol, a les 20:30 h, i a la Parròquia de Sant Martí, es farà el tradicional concert de corals, a càrrec del Cor Xera de Tarragona, el cor Veus de la terra de Reus i la Coral Guspira del Morell. I a les 22:30 h, al Jardí de l’Ajuntament, les veus a cappella de The Hanfris Quartet portaran al poble la música de barberia, un estil molt particular que agradarà a petits i grans.

Ja dissabte 20 de juliol, a partir de les 19 h, el protagonisme l’agafarà l’Associació Embruix, amb el Ball de Sant Miquel infantil i el correfoc del Ball de Diables petits del Morell, al qual acompanyaran els Diablons d’Alcover, el Ball de Diables infantil de Tarragona i el Ball de Diables infantil del Catllar. I per rematar la jornada, i celebrar un cop més el 40è aniversari de l’entitat morellenca de cultura popular per excel·lència, concert amb The Penguins, Adala&The Same Song Band i Seguirem (tribut a Obrint Pas). Tot plegat, a partir de les 22 h, i a la plaça de la Font.

El grup The Penguins es podrà escoltar el dissabte 20 de juliol, a partir de les 22 h, a la plaça de la Font. CEDIDA

The Penguins el morell

L’endemà, diumenge 21 de juliol, arribaran alguns dels actes més clàssics, com la XIV Trobada de Puntaires, a partir de les 10 h, a la Rambla Joan Maragall; o la XIV Baixada d’Andròmines, a les 13 h, a la plaça de l’església. Tot just després, a les 13:30 h, hi haurà un vermut electrònic al Jardí de l'Ajuntament. Mentre que a la tarda, i ja per tancar el cap de setmana, la plaça de la Fàbrica acollirà la Holi Party, a les 19 h, i a les 20 h, al camp de futbol municipal, hi haurà partit de futbol 7 de la Penya Barcelonista, amb recollida solidària d’aliments a l’entrada del camp.

Actes gratuïts i per a totes les edats

El programa de festes recull una cinquantena d’activitats gratuïtes, pensades perquè tothom, petits i grans, pugui gaudir d’uns dies agradables i divertits. A més, enguany el disseny del cartell i el programa juga amb el concepte de Festa Major, simulant unes banderoles de colors. Com el got de Festa Major, que passarà a ampliar les col•leccions de tothom amb el 9è exemplar, aquesta vegada amb els gegants del Sol i la Lluna de l’Associació Embruix com a protagonistes, i que es podran comprar per un euro a l’oficina del Centre Cultural i a les barres de la Festa Major.

Actes previstos per la pròxima setmana

De cara a la setmana vinent hi haurà diversos actes de dilluns a divendres, com un taller de circ o el tobogan aquàtic, i la traca final de Festa Major, amb els plats forts de cara al cap de setmana. Entre altres, destaquen el sopar popular de divendres a la nit, el concert de Lágrimas de Sangre i Smoking Souls de dissabte 27, la cursa ciclista de diumenge, o actes més tradicionals com la cercavila, la Zeuzera Pyrina o el seguici cerimonial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: