Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lágrimas de Sangre i Smoking Souls, caps de cartell de la Festa Major d’Estiu del Morell

Les festes començaran el pròxim divendres 19 de juliol i s’allargaran fins el 29 de juliol

Smoking Souls actuaran a la Festa Major d’Estiu del Morell Smoking Souls actuaran a la Festa Major d’Estiu del Morell CEDIDA
Festa Major Mireia Muñoz Caballero
Dimarts, 09 Juliol 2019 19:52

El pròxim 19 de juliol començarà la Festa Major del Morell, que barrejarà actes tradicionals i de cultura popular amb propostes musicals. A més de l’actuació dels reconeguts grups Lágrimas de Sangre i Smoking Souls, hi haurà activitats per a tots els públics com cercavila, sardanes, puntaires, xarangues, tempta de vaquetes, correfocs o actes familiars.

Com sempre, la música té un pes important en el programa, i enguany s’ha volgut afegir música per a tots els gustos i edat. Així, s’intentarà portar més diversitat musical combinant el rap combatiu i hip-hop de Lágrimas de Sangre amb el rock valencià de Smoking Souls. Juntament amb Dj Plan B i Dj Monka seran els plats forts del Concert Jove, que tindrà lloc dissabte 27 de juliol a l’Avinguda dels Països Catalans.

                                                                               Lágrimas de Sangre: 

Lágrimas de Sangre

Un altre concert remarcable serà el que es farà dissabte 20 de juliol a la plaça de la Font per celebrar els 40 anys de l’Associació Cultural Embruix. El tret de sortida el donaran “The Penguins” Reggae per Xics, i després també actuaran Adala & The Same Song Band i Seguirem, un tribut a Obrint Pas.

Altres propostes musicals dirigides a tots els públics seran les actuacions de l’orquestra Atalaia, la Cobla Catalana dels Sons Essencials o el muntatge de Dàmaris Gelabert, que es realitzaran els pròxims dies 27, 28 i 29 de juliol respectivament.

                              Dàmaris Gelabert serà un dels atractius per al públic familiar: 

Damaris Gelabert crida

Altres activitats

Una altra activitat que es realitzarà durant la Festa Major serà un taller de graffitis, on es podrà ajudar a adornar la zona de l’estació del poble. Un d’ells serà per a nens i nenes fins a 12 anys, on s’utilitzaran pintures dissenyades pels infants. L’altre grup, format més majors de 12 anys, comptarà amb un graffiter que ensenyarà tècniques per després dissenyar els murals que se situaran a la zona de l’estació.

Per tenir una Festa Major encara amb més seguretat, durant el concert del dissabte per la nit hi haurà un punt lila per poder rebre ajuda en cas d’agressió sexista. A més, el dijous dia 25 es realitzarà una xerrada al jardí de l’Ajuntament del Morell per donar informació i sensibilització sobre el tema.

Com és habitual, la tradició i la cultura popular són els eixos principals de la Festa Major d’Estiu del Morell, amb activitats que es mantenen inamovibles al programa i d’altres que s’han consolidat en els darrers anys. La trobada de puntaires, la baixada d’andròmines, la holi party, el sopar popular, les temptes de vaquetes, la vermutada de clàssics o la cursa ciclista Gran Premi del Préssec són només alguns dels exemples.

El pressupost d’aquest any ha estat d’uns 130.000 euros, inferior al de l’any passat. L’alcalde del Morell, Eloi Calbet, assegura que la Festa Major d’Estiu “és una festa molt participativa, no només des de l’àmbit de l’Ajuntament, sinó que totes les entitats i associacions que participen enriqueixen i fan que la Festa Major d’aquest poble sigui el que és”.

Pròximament es farà públic el programa d’actes complet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: