Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Correfoc posa el punt i final a la Festa Major de Sant Pere de Cambrils

Aquest dissabte 6 de juliol arriba el Correfoc Infantil, a les 20h, i el Correfoc Cagafocs, a les 22h

Els "Cagafocs Cagarrieres" se celebraran aquest dissabte 6 de juliol, a Cambrils Els "Cagafocs Cagarrieres" se celebraran aquest dissabte 6 de juliol, a Cambrils ARXIU / CAMBRILS.CAT
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 05 Juliol 2019 16:17

Els "Cagafocs Cagarrieres" arriben aquest dissabte 6 de juliol per posar el punt i final a la Festa Major de Sant Pere de Cambrils. En primer lloc, tindrà lloc el Correfoc Infantil, a les 20 h, a la plaça Mn. Joan Batalla, que compatarà amb la participació de les colles: Diables Infantils d'El Catllar; Diables Infantils de Sant Pere de Riudebitlles; Ball de diables infantils de Roquetes del Garraf; Farnaqueta de Cambrils i Colla infantil Cagarrieres de Cambrils.

A les 22 h, serà el torn del Correfoc Cagafocs, amb inici a la rotonda de la Vela, que recorrerà els carrers del barri marítim: passeig Miramar, carrer Barques, plaça del Pòsit, carrer Miquel Planàs, plaça de l'Església Sant Pere, carrer Lepant, carrer Pau Casals, carrer Ferran Sors i  plaça Mossèn Joan Batalla.

Seguidament, a la plaça Mn. Joan Batalla, serà el punt d'arribada de cada colla i de l'Encesa Final. Enguany hi participaran les colles: Diables de Múria, Diables d'Altafulla, Diables de Tarragona Foc i Gresca i Ball de Diables Els Cagarrieres de Cambrils, 

Els correfocs estarn organitzats pel Ball de Diables de Cambrils Els Cagarrieres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: