Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'acomiada la Festa Major de Sant Pere

La professó solemene, les ballades dels grups festius i la darrera Tronada posen el punt i final a Sant Pere 2019

La darrera Tronada per acomiadar la Festa Major de Sant Pere 2019 La darrera Tronada per acomiadar la Festa Major de Sant Pere 2019 REUS.CAT
Festa Major Redacció Infocamp
Diumenge, 30 Juny 2019 02:51

Aquest dissabte a la tarda s'ha posat el punt i final a la Festa Major de Sant Pere d'enguany, amb la professó solemne i les diferents ballades dels grups festius. A l'arribada de la imatge de Sant Pere davant de l'Ajuntament ha esclatat la quarta i darrera Tronada de la Festa Major, encesa pels portaveus dels grups municipals que han assistit a la missa i la processó solemnes: Montserrat Vilella (JuntsxCat), Noemí Llauradó (ERC-AM), Daniel Rubio (Ara) i Andreu Martín (PSC-CP).

Nanos de Reus

Després de la Tronada, els elements festius han acompanyat la imatge fins a l'església Prioral i quan ha arribat a la plaça de Sant Pere s'ha fet l'esclat de festa i la tronada aèria.

Sant Pere FEsta Major

En acabar, tornada festiva fins a la plaça del Mercadal i darreres ballades dels diferents elements del Seguici. Posteriorment, encesa de la Víbria i el Drac de Reus i espectacular carretillada de Sant Pere del Ball de Diables de Reus per posar punt i final a la Festa Major de Sant Pere 2019.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: