Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Varietat musical a les revetlles de Sant Pere

Diversos grups, orquestres i DJs faran ballar la ciutat a partir de la mitjanit

A la plaça de la Llibertat hi haurà la gran revetlla de Sant Pere amb l'actuació de l’Orquestra Metropol A la plaça de la Llibertat hi haurà la gran revetlla de Sant Pere amb l'actuació de l’Orquestra Metropol CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 28 Juny 2019 07:27

La vigília de la Festa Major de Sant Pere de Reus vindrà marcada per la música i les revetlles. A partir de la mitjanit, i en diferents punts de la ciutat, la música sonarà per celebrar l’arribada del dia de Sant Pere. Es combinaran diferents estils musicals per a tots el públics.

A la plaça de la Llibertat hi haurà la gran revetlla de Sant Pere amb l'actuació de l’Orquestra Metropol. Amb una posada en escena espectacular i la seva qualitat musical i tècnica, el grup tocarà un repertori variat de tots els estils i gustos musicals.

També a les 00.00h, a la plaça d’Anton Borrell, se celebrarà una revetlla jove amb la Ghetto Orchesta i Albercocks. Portaran dinamisme, festa i molt de ritme a dalt de l’escenari per poder ballar durant tota la nit.

I com cada any, La Palma acull la 28a Nit de Marxa, la revetlla alternativa de Sant Pere, a partir de la mitjanit. Enguany es proposa gaudir d'una 'Soundsystem experience', una festa sonoritzada pel sounsystem de Dr Dubwiser, amb un equip de so de 10.000 watts construït artesanalment. Hi actuaran Alex Bass & Paula Bu amb Danny Trees, Slashe (Jamaica) amb Freedom Cry i Dr. Dubwiser.

Al passeig Mata es celebrarà la revetlla Go Fabri Open Air Festival Sant Pere 2019. A les 00.00h, davant de la discoteca La Fàbrica, els DJs Samuel Löbz, Máximo Valentino, Sr. Marshall i un convidat molt especial portaran el ritme de l’estiu en aquesta festa a l’aire lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: