Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El marxandatge de Sant Magí s'amplia

Com a novetat, s'hi afegirà el mocador amb la imatge oficial i, per segon any, la festa de l'aigua comptarà amb la samarreta

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i els representants de les entitats, han presentat la imatge del marxandatge de Sant Magí al Pati Jaume I L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i els representants de les entitats, han presentat la imatge del marxandatge de Sant Magí al Pati Jaume I MAURI / AJUNT. DE TARRAGONA
Festa Major Josep Cartanyà
Dijous, 27 Juny 2019 13:20

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha presentat aquest matí el marxandatge oficial de Sant Magí. Per segon any, la festa de l’aigua comptarà amb la samarreta que editen els Portants de l’Aigua i, com a novetat, s’hi afegeix el mocador que impulsa el Ball de Bastons de Tarragona.

Ricomà ha destacat la imatge estiuenca i festiva del cartell que agafa com a referent la Revetlla Remullada, un acte que ja més de 20 anys que és l’epicentre de les nits de Sant Magí. L'alcalde ha remarcat la imatge simbòlica "del paraigües que deixa penetrar l'aigua, la festa..", que s'interpreta com una festa oberta a la participació de tothom. 

Per la seva banda, el dissenyador i autor de la imatge d'aquest any, Aitor Pombo, ha descrit el seu disseny com una "imatge familiar amb colors vius i estiuencs" i que representa un càntir amb un punt surrealista. Pombo també ha explicat que s'ha jugat amb el groc i el blau "els colors de l'estiu", fent-ne un tractament senzill. Per fer aquest cartell, el dissenyador es va inspirar en el musical 'Singin in the Rain', "per l'alegria que desprèn la cançó alhora que balles i cantes sota la pluja tal com fem tots els  assistents a aquest acte, la nit del 18 d'agost, a la plaça del Rei", ha explicat l'autor.

El Portants de l’Aigua i el Ball de Bastons han estat els encarregats de traslladar la imatge oficial en una samarreta i un mocador, respectivament, que es posaran a la venda demà. El coordinador de l'Associació dels Portants de l'Aigua, Carles Salvadó, ha explicat que hi hauran samarretes de totes les mides, "des de les talles per a petitons fins a les doble XXL". Pel que fa al nou mocador, el representant del Ball de Bastons de Tarragona, Kevin Acuña, també s'ha mostrat molt satisfet per haver incorporat aquest nou element al marxandatge de la festa major d'estiu.

Tant de la samarreta com dels mocadors, se'n posaran a la venda una primera tirada de 500 exemplars. La samarreta es vendrà a 12 euros la unitat i el mocador es vendrà a 5 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: