Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Èxit de participació en els actes de la festa major de Sant Joan de La Pobla

Gay de Liébana va omplir de gom a gom el Casal Cultural amb la seva conferència-pregó / Multitudinari concert de Doctor Prats a la pista coberta del Complex Esportiu / S'inaugura la Coma Skate Park

La pista coberta del Complex Esportiu va acollir divendres el multitudinari concert de Cultrum i Doctor Prats La pista coberta del Complex Esportiu va acollir divendres el multitudinari concert de Cultrum i Doctor Prats AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Juny 2019 18:03

La festa major de la Pobla de Mafumet en honor a Sant Joan, ha finalitzat aquest llarg cap de setmana deixant bon gust de boca entre tots els que hi ha pres part. Des del passat divendres i fins a aquest dimarts, han tingut lloc més de 25 actes tant lúdics com tradicionals que han aconseguit aplegar a un bon nombre de participants.

El pregó de José María Gay de Liébana

Tot i que ja s’havien celebrat alguns actes previs, el passat divendres va tenir lloc la inauguració oficial de la festa major d’estiu de la Pobla, amb la celebració del pregó. Enguany, tal i com es va fer l’any anterior, s’ha optat per un format de conferència-pregó que va anar a càrrec de l’economista, escriptor i professor universitari, José María Gay de Liébana.

El pregoner d'enguany, José María Gay de Liébana, amb l'alcalde Joan Maria Sardà: 

Gay de Liébana La Pobla

Nombroses persones es van donar cita al Casal Cultural per seguir la seva xerrada que portava el títol 'L’economia i les pensions'. Alcaldes dels municipis propers, el president del Consell Comarcal del Tarragonès i representants del teixit empresarial de la zona es van donar cita en aquest acte.

Doctor Prats i Cultrum omplen la pista coberta del Complex Esportiu

Entre les diverses propostes del programa d’actes, han destacat també les nombroses actuacions musicals que s’han dut a terme al llarg d’aquest dies. Així, la pista coberta del Complex Esportiu va acollir divendres, un concert de Cultrum i Doctor Prats. Dissabte va ser el torn de la disco mòbil amb les sessions dels DJ’s locals, DJ Guibons, DJ Àlex Sunrise, DJ Salmer i Gabry DC.

                                                                        El concert de Doctor Prats: 

Doctor Prats La Pobla 2019

Finalment, pel que fa a actuacions musicals, diumenge 23, el Casal Cultural va acollir el 'Tribut a Serrat', a càrrec de Tony Carlo, mentre que per la nit, els veïns i veïnes van veure amenitzades les seves revetlles amb la música de l’Orquestra Pasarella, d’una banda, i amb la Disco Mòbil Living the Sound, de l’altra. Destacable també en aquest àmbit va ser la celebració, un any més, del Chill Out instal·lat al Parc del Bassal i on van prendre-hi part també molts veïns i veïnes.

La Coma Skate Park, el nou parc juvenil de La Pobla

Un altre dels plats forts de la festa major de Sant Joan de La Pobla, ha estat la inauguració de La Coma Skate Park. Diverses activitats van ser organitzades amb motiu de l’obertura d’aquest nou parc juvenil del municipi i de la festa jove celebrada durant tot el dia de Sant Joan. En aquest sentit, dilluns 24 al matí es va dur a terme l’acte institucional i de descoberta de la placa commemorativa de la inauguració d’aquest Skate Park, i tot seguit, va tenir lloc la finalització del grafit del parc i un taller de grafits, i animació variada amb personatges de la Guerra de les galàxies i amb pinta cares. Els assistents van poder gaudir també d’una exhibició d’skate board i d’una altra de Freestyle Football, que va anar a càrrec de Javier Sanz, quatre vegades campió d’Espanya en aquest àmbit.

La Coma Skate Park es va inaugurar amb exhibicións d'skate board i de Freestyle Football: 

La Coma Skate Park La Pobla

Ja a la tarda, la festa jove va continuar amb una batalla de galls que va anar a càrrec de Chuty i Force. La rapidesa i genialitat de les batalles dialèctiques d’aquests dos reconeguts freestylers van deixar bocabadats a tots els que van decidir prendre part en aquest acte gens convencional però molt original.

Actes per a tothom

Del 7 al 25 de juny, la Pobla de Mafumet ha acollit desenes d’actes pensats per a tothom en el marc de la seva festa major de Sant Joan. Durant 15 dies, el programa de festes ha inclòs nombroses activitats entre les que destaca també, la representació de l’obra 'Oh, mami!', amb Anna Barrachina, Artur Busquets, Jofre Borràs, Octavi Pujades, Betsy Túrnez i Joan Vilapuig.

Aquesta representació teatral, junt amb la Mascletà Pirotècnica a l’esplanada del carrer de les Sorts, van ser els grans actes de fi de festa amb què la Pobla ha acomiadat la seva festa major d’estiu en honor a Sant Joan.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: