Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Portes obertes al Gaudí Centre per celebrar el dia que va néixer Antoni Gaudí

Serà aquest dimarts 25 de juny, a partir de les 20:30h / S'inicia l'espectacle 'Varietées de Sant Pericu', a la Casa Rull, que es podrà els dies 25, 26 i 27 de juny

Aquest dimarts 25 de juny, el Gaudí Centre organitza una jornada de portes obertes per celebrar i recordar la commemoració del 167 aniversari del naixement de l'arquitecte Aquest dimarts 25 de juny, el Gaudí Centre organitza una jornada de portes obertes per celebrar i recordar la commemoració del 167 aniversari del naixement de l'arquitecte REUS.CAT
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Juny 2019 08:30

Aquest dimarts 25 de juny, el Gaudí Centre organitza una jornada de portes obertes per celebrar i recordar la commemoració del 167 aniversari del naixement de l'arquitecte Antoni Gaudí, una jornada principalment adreçada als ciutadans de Reus per a que puguin visitar el centre i conèixer les últimes novetats que s'han anat incorporant.

Aquesta jornada serà en horari nocturn, a partir de les 20:30 h i fins a la mitjanit, i no requerirà de reserva prèvia. Aprofitant que ja ha començat la Festa Major de Sant Pere, es vol convidar als ciutadans a gaudir d'aquest espai en un horari diferent de l'habitual, més festiu i lúdic.

La visita estarà amenitzada pel grup teatral La Gata Borda, que per aquest any, coincidint amb l'Any Roseta Mauri, parlarà d'aquesta figura en el transcurs de la visita. També es representaran diferents escenes de la vida de Gaudí que faran referència a la seva infantesa i als amics de joverntut entre altres. Conduïts per un actor que endinsarà el públic en la visita al centre, es podrà descobrir l'exposició permanent i les vivències de l'arquitecte recreades especialment per aquest dia.

Durant la setmana de la Festa Major, els dies 26, 27 i 28 de juny, el Gaudí Centre oferirà la possibilitat de realitzar visites en família. L'activitat consisteix en un itinerari de descoberta del Gaudí Centre on petits i grans formaran part d'aquesta visita tot finalitzant amb un taller artístic relacionat amb el món i l'obra d'Antoni Gaudí.

Per a més informació i reserves, caldrà contactar amb l'Oficina de Turisme trucant al 977 010 670, o bé per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La visita familiar té un únic de 5€ per adults i nens. L'edat recomanada és de 4 a 10 anys i té una durada de 1 hora i mitja, aproximadament.

Així mateix, recordar que la visita familiar a part d'aquestes previstes per Sant Pere, es realitzen el segon diumenge de cada mes.

Les 'Varietées de Sant Pericu'

Un altra proposta destacada que s'inicia aquest dimarts són Les ‘Varietes de Sant Pericu’, que es podran veure als Jardins de la Casa Rull i que tancaran la temporada del Bravium Teatre. L’espectacle es representarà en diverses funcions, el dimarts, dimecres, i dijous, 25, 26 i 27 de juny, a les 21 h.

                                       Imatge d'arxiu de les 'Varietées de Sant Pericu': 

Varietées de Sant Pericu

Amb aquest espectacle de les varietats de ‘Sant Pericu’, diferents grups i artistes de les més diverses vessants fusionen els seus coneixements per presentar un espectacle de varietats diferent cada dia. Teatre, música, dansa, màgia, humor, etc, es barregen en uns espectacles sorprenents i esbojarrats.

Música, arts escèniques i cultura popular

La Festa Major de Sant Pere també presenta avui diverses propostes de música, màgia i circ. A les 13:00h, al Jardí de la Casa Rull, tindrà lloc un concert vermut amb el grup Julivert, que oferirà un repertori de música popular i de taverna que combina cultura, música, diversió i reivindicació. La seva proposta es basa en el cant de versions ballables en català, occità, euskera i castellà de grups i artistes com Sisa, Lluís Llach, Skatalà, Esquirols, Nadau, Mikel Laboa, La Trinca Paco Ibáñez, Maria del Mar Bonet, etc.. 

A les 18:30h, la plaça d'Evarist Fàbregas acollirà un espectacle de màgia i circ amb 'Antipasti'. Un curiós de carrer de menjar italià, regentat per dos cuiners molt especials; el xef Marcelo Mascarpone i el seu ajudant Pepino. Arribats directament de Nàpols, cuinaran pasta, faran malabars amb tomàquets, rebots amb mandonguilles, equilibris amb pizzes, jocs de màgia amb els fogons, curses amb Vespa, ritmes amb olles,.... La seva cuina es convertirà en tot un espectacle, tot i que potser al final acabi en desastre. 

A les 19:00h, l'Orquestra Internacional Meravella oferirà un concert a la plaça de la Llibertat, amb un ampli repertori de peces clàssiques. La mateixa formació musical progatagonitzarà el ball de gala, a les 22:30h.

A les 23:00h, al Centre d'Art Cal Massó, tindrà lloc el concert d'Electrogralla. Roger Andorrà (mestre, músic, musicòleg i compositor de Sallent) parteix d'una sola gralla connectada a uns pedals electrònics per presentar aquest nou projecte que porta l'essència de la gralla vuitcentista.

D'altra banda, aquest dimarts, la Colla Gegantera oferirà la possibilitat de posar-vos sot aun gegant i aixecar-lo. Per un donatiu d'un euro, que es destinarà a la Fundació Noelia, es podrà gaudi d'aquesta sensació. Tothom que vulgui participar en l'activitat 'Aixeca el teu gegant', podrà apropar-se, entre les 18:00 i les 20:30h, a la plaça de Sant Pere.

Allà mateix i també, de 18 a 20:30h, també podreu deixar el vostre xumet, aprofitar-lo i dona'l a la Mulassa. Es tracta de la iniciativa 'Dona el teu xumet a la Mulassa!', organitzada per la Colla Gegantera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: