Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pregó d'Isaac Sanromà i la Tronada obren oficialment la Festa Major de Sant Pere

El Tro de Festa 2019 ha recaigut enguany en Carme Latorre Vallès, portadora de Gegants des de 1979

L’alcalde, Carles Pellicer, el pregoner Isaac Sanromà -en primer terme- i altres autoritats van baixar a la plaça del Mercadal per encendre la primera Tronada de la Festa Major de Sant Pere 2019 L’alcalde, Carles Pellicer, el pregoner Isaac Sanromà -en primer terme- i altres autoritats van baixar a la plaça del Mercadal per encendre la primera Tronada de la Festa Major de Sant Pere 2019 REUS.CAT
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Juny 2019 07:35

La lectura del Pregó i l’encesa de la primera Tronada, a càrrec de l'expresident de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, Isaac Sanromà, han donat el tret de sortida institucional, aquest dilluns, 24 de juny, als actes centrals de la Festa Major de Sant Pere 2019.

                                                                                   El pregoner Isaac Sanromà: 

pregó Isaac Sanromà

Després de la lectura del pregó, la regidora delegada de la Festa Major de Sant Pere 2019, Montserrat Caelles, ha anunciat la distinció del Tro de Festa 2019, que enguany ha recaigut en Carme Latorre Vallès, portadora de Gegants des de 1979. Carmen Latorre ha portat tots els gegants, però se la reconeix com la portadora de l'Índia, i possiblement, és la dona gegantera en actiu amb més anys de trajectòria portant gegants a Catalunya.

La portadora de Gegants, Carme Latorre, va rebre el Tro de Feseta 2019: 

Carme Latorre Tro de Festa

Durant el pregó, també s'ha repartit la postal de la Festa Major número 42, protagonitzada aquesta vegada per Les Completes.

                                                          Els Gegants Indis, al Saló de Plens: 

Els Gegants al Saló de Plens

Encesa de la Tronada

Feta la lectura del pregó i lliurat el Tro de Festa, el pregoner d’enguany ha fet la Crida a la festa des del balcó de l’ajuntament, amb l'acompanyament musical dels Ministrers de Reus. Posteriorment, l’alcalde, Carles Pellicer, el pregoner i altres autoritats han baixat a la plaça del Mercadal per encendre la primera Tronada de la Festa Major de Sant Pere 2019. I seguidament, des del Campanar, ha sonat el Toc General de Festa que anuncia l'inici de la Festa Major.

                       La primera Tronada de la Festa Major de Sant Pere 2019: 

La Tronada Sant Joan 2019

Festa Major accessible

El Pregó s'ha emès en directe a través de Reus.cat i l'acte s'ha interpretat en llengua de signes en el marc de la Festa Major accessible i per a tothom.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: