Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pregó i la primera Tronada obriran oficialment la Festa Major de Sant Pere 2019

El dia de Sant Joan, l'expresident de la Cambra de Reus, Isaac Sanromà, farà la lectura del Pregó de la Festa Major

L'encesa de la primera Tronada, per Sant Joan, donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major de Sant Pere 2019. Per Completes (dia 28) i per Sant Pere (dia 29) s'encendran les altres tres L'encesa de la primera Tronada, per Sant Joan, donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major de Sant Pere 2019. Per Completes (dia 28) i per Sant Pere (dia 29) s'encendran les altres tres REUS.CAT
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 21 Juny 2019 11:31

La lectura del Pregó de la Festa Major, a càrrec de l'expresident de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, i l'encesa de la primera Tronada donaran el tret de sortida oficial a la Festa Major de Sant Pere 2019. El pregó es llegirà com és tradicional el dia 24 de juny, a les 20:00 h, al Saló de Plens de l'Ajuntament. Durant el pregó es repartirà la postal de la Festa Maojr, la número 42, protagonitzada en aquesta ocasió per Les Completes. En finalitzar, es farà el lliurament del Tro de Festa 2019. Aquest és un acte interpretat amb llengua de signes catalana.

                                                                                  El pregoner d'enguany serà Isaac Sanromà: 

Isaac Sanromà pregoner

Un cop acabi el pregó, el pregoner farà la Crida a la Festa des del balcó de l'Ajuntament, amb l'acompanyament musical dels Ministrers de Reus. Llavors s'encendrà la primera Tronada. Seguidament, des del Campanar, es farà el Toc General de Festa que anuncia l'inici de la Festa Major.

                                                                             Els Ministrers de Reus: Ministrers de Reus

En finalitzar la Tronada, el pregoner iniciarà la Cercavila del Masclet amb el primer tast des de la plaça del Mercadal. Novament, la cercavila agafa el caire de seguici amb la participació de diversos elements festius i diferents acompanyaments musicals, com Xim Xim Mig Grau i els Bandsonats.

Finalment, a les 21:30 h, a la Prioral de Sant Pere, es farà el tradicional concert de Festa Major de l'Orfeó Reusenc, que oferirà un repertori de diferents estils i autors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: