Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Controls d’accés a menors a les Barraques 2019 de Reus

L'esdeveniment musical tinrà lloc al Parc de la Festa, des del divendres 21 de juny fins al diumenge 23 de juny

Nombrós públic en una de les darreres edicions de les Barraques Nombrós públic en una de les darreres edicions de les Barraques CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 20 Juny 2019 13:20

Com ja es va fer l’any passat, a les Barraques 2019 hi haurà un control d'accés per a menors a través d'una autorització del pare, mare o tutor. Els menors d'edat que tinguin entre 0 i 15 anys, ambdós inclosos, podran accedir al recinte del concert omplint el formulari que s'adjunta i acompanyats pel seu pare, mare o tutor. Els menors d'edat entre 16 i 17 anys podran accedir al recinte amb les mateixes condicions que les persones adultes, sense necessitat d'anar acompanyats, però també hauran d'omplir i lliurar el document a l'accés.

Concerts des del divendres 21 fins al diumenge 23 de juny

El Parc de la Festa enllesteix els darrers preparatius per a les Barraques 2019 que començaran aquest divendres, 21 de juny, amb els grups del ReusSona, juntament amb Tremenda Jauría i La Klave; continuaran el dissabte 22 de juny, amb una nit protagonitzada per Zoo, Bloddy Gums i Porto Bello, i finalment, acabaran el dia 23 de juny, la Nit de Sant Joan, amb Prozak Soup, Mafalda i Bemba Sauco.

Els concerts a Barraques començaran cada dia a les 21 h els dos primers dies, i una hora més tard el dia 23 de juny, i s'allargaran fins a les 6 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: