Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Preludi del Sant Joan Vallenc carrega les piles abans dels plats forts de la Festa Major

Aquest dimarts 18 de juny, tindran lloc la inauguració de l’exposició ’40 anys dels Tres Tombs de Sant Antoni a Valls’, un espectacle familiar de circ i la 29a Nit de l’Esport

La plaça Pilar Prim acull un espectacle familiar de La Circoteca La plaça Pilar Prim acull un espectacle familiar de La Circoteca CIA PASSABARRET
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 18 Juny 2019 10:31

Els actes centrals del Sant Joan Vallenc escalfen motors amb el Preludi, que té lloc aquest dimarts 18 de juny amb diversos actes programats a partir de les 16 h. Entre aquests destaquen la inauguració de l’exposició ’40 anys dels Tres Tombs de Sant Antoni a Valls’, l’espectacle familiar de circ i la 29a Nit de l’Esport. Tot i això, enguany el Preludi també té lloc per a la cuina, amb un taller de les tradicionals coques de Sant Joan, i per a la migdiada popular, entre altres.

Precisament, el Preludi arrenca aquesta tarda, a partir de les 16 h, amb aquesta Migdiada popular, com a primer acte virtual de la fmpopular, una activitat organitzada pel casal popular La Turba i per la qual cal penjar una foto a les xarxes socials amb el hashtag #migdiadapopular19. Més tard, a partir de les 17 h, a l’Aula de cuina Valls Genera, es realitzarà el taller ‘Cuina rebel: coques de Sant Joan’, amb Pere Vidal.

A partir de les 19 h, a la sala Sant Roc tindrà lloc la inauguració de l’exposició ’40 anys dels Tres Tombs de Sant Antoni a Valls’, una celebració local que es va recuperar l’any 1979. Paral·lelament, a la mateixa hora, La Circoteca, de la companyia Passabarret, ofereix un espectacle familiar de circ, a la plaça Pilar Prim, davant la Biblioteca. A partir de les 19:30 h, tindrà lloc la 29a Nit de l’Esport, al Centre Cultural, on el món esportiu vallenc es dona cita per visualitzar el dinamisme d’aquest vessant social i participatiu de la ciutat.

El Preludi continua amb diversos actes paral·lels a les 20 h. Per una banda, al Pati de Sant Roc, es presentarà el llibre ‘¿Por qué soy como soy?’, de Laia Pastor i Reyes Rodríguez. A la mateixa hora, a la sala d’actes UAF es realitzarà una taula rodona i presentació del treball de recerca sobre el ball de gitanes de Valls de Sheila Sànchez, amb un assaig obert del ball. D’altra banda, al local social de la Colla Joves Xiquets de Valls hi haurà un assaig especial i a la plaça Zeta tindrà lloc la 8a Boladissada Popular.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: