Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra programa una vintena d’actes per celebrar Sant Joan

Les activitats programades tindran lloc els dies 17, 21, 22, 23 i 24 de juny, a Baix a Mar

Imatge d'arxiu de la Festa del Foc a Baix a Mar Imatge d'arxiu de la Festa del Foc a Baix a Mar ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Juny 2019 11:06

L’Ajuntament de Torredembarra i l’Associació de Veïns Sant Joan ja ho tenen tot a punt per començar, a partir d’aquest dilluns 17, la celebració de Sant Joan, la Festa Major de Baix a Mar que tindrà lloc els propers 17, 21, 22, 23 i 24 de juny. El programa compta amb més d’una vintena d’activitats entre sopars populars, actuacions, concerts, tornejos d’esports i la tradicional Festa del Foc de la nit de Sant Joan.

El programa s’enceta aquest mateix dilluns 17 de juny, amb una exhibició de Taekwondo, a càrrec de l’Escola Taekwondo AMDO, a partir de les 18:30 h, a l’envelat de Cal Bofill. La programació continuarà el divendres 21 de juny amb un sopar popular, a partir de les 22 h, a la plaça d’Antoni Roig copons, organitzat per l’Associació de Veïns de Sant Joan. A continuació, a les 23:30 h, tindrà lloc l’actuació de Soulman Quartet, a la plaça d’Antoni Roig i Copons.

El dissabte 22 de juny, de les 11 h a les 14 h, a la platja de Baix a Mar, es realitzarà la semifinals de la regata d’entitats Sant Joan de Llagut Català, organitzada per l’Associació de Rem – Vogadors de Baix a Mar de Torredembarra. Paral•lelament, a les 12 h, tindrà lloc l’espectacle d’animació ‘Els Corsaris de l’Escuma, al passeig Colom, a càrrec de la cia Xip Xap. A la tarda, de les 16 h a les 20:30 h, se celebrarà el V Torneig de Futbol Platja Sant Joan, a la platja Baix a Mar, organitzat per l’ Associació de Veïns de Sant Joan. I, a la nit, a partir de les 22:30 h, Les Anxovetes oferiran Havaneres en femení.

El diumenge 23 de juny, de les 8 h a les 13.30 h, a l’envelat de Cal Bofill, tindrà lloc l’Open de Botifarra Sant Joan, de la mà de l’Associació de Botifarrers, i, paral•lelament, de les 11 h a les 13 h, una sessió d’escacs, a la Biblioplatja, a càrrec del Club d'Escacs de Torredembarra. Així mateix, de les 11 h a les 14 h, a la platja de Baix a Mar, es realitzarà la final de la regata d’entitats de Sant Joan de Llagut Català. Ja a la tarda, de a les 17.30 h, a l'església de Baix a Mar, el Ball de Diables de Torredembarra realitzarà l’enlairament de coets, i a les 19.30 h, al passeig de Colom, es realitzarà una ballada de sardanes amb la Cobla Cossetània i tindrà lloc la rebuda de la Flama del Canigó, a càrrec de l’Agrupació Sardanista L’Antina.

El mateix diumenge, ja a la nit, a partir de les 21:15 h, al passeig de Colom, tindrà lloc el pregó, a càrrec de Daniel Nel•lo, i en finalitzar aquest hi haurà una actuació del Ball de Serrallonga. A continuació, a les 22 h, també al passeig Colom, s’encetarà la Festa del Foc, amb l’encesa de la foguera i l’actuació del Ball de Diables i la Virgília, mentre es realitza, als Jardins de Cal Bofill el sopar amb botifarra, coca de Sant Joan i beguda, per un preu de 6 euros. A l’envelat de Cal Bofill tindrà lloc posteriorment, a partir de les 23 h, Concert i ball amb l'Orquestra Himalaya, i seguidament, a l’envelat el concert amb Band The Cool.

L’últim dia de festa serà el dilluns 24 de juny, Dia de Sant Joan, que començarà a les 8 h, amb les matinades a càrrec dels Grallers de la Torre, pels carrers de Baix a Mar. Més tard, a les 11 h, tindrà lloc l’ofici solemne acompanyar de la Coral Santa Rosalia, a l’església de Sant Joan Baptista. A la tarda, a partir de les 18:30 h, a la plaça de Josep Valls Ibern, actuaran el Ball de Diables Infantil, la Virgilieta, el Ball de Bastons, el Ball de Pastorets, el Ball de Gitanes, el Ball de Nans i els Gegants Joan i Rosalia. A les 19:30 h, a la mateixa plaça, serà el torn dels castellers d’Altafulla i els Nois de la Torre. Per acaba, a les 22:30 h, a la platja de Baix a Mar, tindrà lloc l’espectacle de focs artificials, a càrrec de Pirotècnia Igual, que tancarà la festa de Sant Joan a Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: