Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Nanos de Reus reparteixen el programa de Sant Pere 2019

D’aquesta manera, es dona el tret de sortida als actes previs a la Festa Major

Els Nanos de Reus repartint el programa de Sant Pere Els Nanos de Reus repartint el programa de Sant Pere AJUNTAMENT DE REUS
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 14 Juny 2019 12:12

La presentació del programa de la Festa Major de Sant Pere 2019 a càrrec dels Nanos de Reus, el Xiquet i la Xiqueta, marca el tret de sortida dels principals actes previs de la Festa Major i de la gran quantitat de propostes preparades per a aquest cap de setmana. La presentació es farà al Jardí de la Casa Rull, aquest divendres 14 de juny, a les 18 h i serà l'acte previ al repartiment que faran pel tomb de ravals i fins a arribar a la plaça del Mercadal dalt de cotxes antics.

Entre els diversos actes previstos per aquest divendres destaquen, per un costat, la inauguració de l'Street Gallery, al carrer de Pere Òdena, a les 19 h. També es farà l'espectacle de dansa ‘La força del vent’, al Jardí de la Casa Rull a partir de les 22 h, una proposta de la coreògrafa Magda Borrull que s’inclou als actes de commemoració de l’Any Roset Mauri i que dóna vida als personatges de la novel·la de Marta Magrinyà. Encara divendres, a partir de les 22 h, i des del Campanar, es farà un concert de gralles amb els alumnes avançats de l'Aula de Sons.

Pel que fa a aquest dissabte 15 de juny, destaquen per un costat, el Mercat al Mercadal que enguany arriba a la seva 20a edició i que es farà a partir de les 18 h a la plaça del Mercadal, i per l'altre, el concert jove inclòs al Festival de les Arts de Reus FAR que es farà a la plaça de la Llibertat a partir de les 21:30 h. Acollirà les actuacions dels grups Buhos i Els Catarres i serà gratuït.

Finalment, el diumenge 16 de juny, destaca la concentració i posterior sortida del XXIII Ral·li de Cotxes Històrics Costa Daurada des de les 9 h fins a les 10:30 h, des de la plaça del Mercadal; la Volta Ciclista a la província des de l'avinguda de Prat de la Riba, i ja a la tarda, a partir de les 19 h i a la plaça de la Llibertat, el 58è Concurs de Colles Sardanistes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: