Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Isaac Sanromà serà el pregoner de la Festa Major de Sant Pere

L'expresident de la Cambra de Reus serà l’encarregat de llegir el pregó d’enguany, en un acte que es celebrarà al Saló de Plens de l’Ajuntament de Reus. el 24 de juny, a les 20h

Imatge d'arxiu d'Isaac Sanromà, el que ha estat fins ara president de la Cambra de Comerç de Reus Imatge d'arxiu d'Isaac Sanromà, el que ha estat fins ara president de la Cambra de Comerç de Reus ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Mai 2019 09:46

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus des del juny de 2006 fins fa unes setmanes, Isaac Sanromà, serà l’encarregat de llegir el pregó de la Festa Major de Sant Pere d’enguany, en un acte que es al Saló de Plens de l’Ajuntament de Reus el dilluns, 24 de juny, a les 20:00h. El pregoner encendrà tot seguit la primera tronada de la Festa Major.

Nascut a Reus l’any 1956, Sanromà és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Ha participat en diferents projectes empresarials i és vocal del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Associat entre altres en diverses entitats reusenques com el Centre de Lectura, el Reus Deportiu, la Societat El Círcol o la Lliga contra el Càncer.

El Pregó de la Festa Major de Sant Pere és un dels actes més esperats de la Festa Major i que precedeix el lliurament del Tro de Festa, la Crida a la Festa i l’encesa de la primera Tronada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: