Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'ajorna el Cós Blanc per les adverses condicions climatològiques previstes

L'Ajuntament de Salou acorda posposar els actes de la festa major del 2 i 3 de febrer al proper cap de setmana del 9 i 10 de febrer

Imatge d'arxiu del Cós Blanc de Salou Imatge d'arxiu del Cós Blanc de Salou ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 31 Gener 2019 22:22

La junta de govern de l’Ajuntament de Salou ha acordat avui en la reunió setmanal dels dijous de suspendre tots els actes del cap de setmana previstos en la festa major. Els informes tècnics i de protecció civil desaconsellen l’organització de les activitats a l’aire lliure per les adverses condicions climatològiques que es preveuen; amb ràfegues de vents sostingudes que farien perillosa la celebració de la festa, i podrien posar en perill la integritat física de les persones. Així, s’ha acordat que la totalitat de les activitats que van des de dissabte 2 de febrer a les 6.30h amb la matinada jove amb xaranga i fins al darrer acte del ball de festa a l’envelat del diumenge a les 20.30h queden posposats una setmana. Tots els actes es traslladaran al dissabte 9 (dia del Cós Blanc) i el diumenge 10, mantenint les mateixes hores, emplaçaments i recorreguts.

La regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, ha lamentat aquesta decisió però “davant els informes que demanem a Protecció Civil i Policia pel cap de setmana i les condicions climatològiques adverses fan que per seguretat haguem de traspassar-los al proper cap de setmana”. De fet, la regidora ha insistit que “les ràfegues de vent que han anunciat pel cap de setmana impossibiliten tot el muntatge de les instal·lacions i estructures de ferro; tot plegat és molt complex i preferim no arriscar”.

Rodríguez ha conclòs que “ens sap molt de greu, especialment pel Cós Blanc, però hem de prioritzar la seguretat dels més de 30.000 assistents i 3.500 participants, el poder viure una festa amb tranquil·litat i demano a tothom que pugui canviar la seva agenda que ho faci; que tenim moltes ganes de gaudir de la Festa amb la seguretat de les persones”.

Els actes d’aquest divendres 1 de febrer es mantenen sense canvis. El dilluns 4 de febrer, també discorreran amb normalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: