Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La trobada de gegants i la pedalada popular, protagonistes del primer diumenge de Festa Major de Salou

Més de 400 persones han participat dels actes esportius / La cercavila de gegants s'ha hagut de suspendre pel fort vent i s'ha traslladat el ball final a l'envelat de festa 

La cercavila de gegants s'ha hagut de suspendre pel fort vent i s'ha traslladat el ball final a l'envelat de festa amb moltíssim ambient La cercavila de gegants s'ha hagut de suspendre pel fort vent i s'ha traslladat el ball final a l'envelat de festa amb moltíssim ambient CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Diumenge, 27 Gener 2019 17:55

Salou ha viscut un matí de diumenge de Festa Major ple d'actes per a petits i grans. El més matiner, ha estat la sortida de la 25ena pedalada popular on, aquest any, han participat més de 350 persones. Totes elles han pedalat durant una hora fins arribar al carrer Milà, davant del pavelló d'esports. Es tracta d'un dels actes esportius més tradicionals de la festa, organitzat per l'Associació Ciclista Salou i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament.

Al mateix temps, el CAR de Salou ha organitzat una Caminada de Festa Major, on hi ha participat una seixantena de persones. Al finalitzar totes dues activitats, els assistents s’han desplaçat fins la plaça de la Segregació, per reposar forces amb una botifarrada, refrescs i fruita i amenitzats per la xaranga han gaudit de l'esmorzar.

Cercavila anul·lada

A les 11h, a la plaça de la Pau ha anat prenent forma la 33ena Trobada de Gegants on enguany s'han acostat a Salou més d'una dotzena de colles. La trobada ha transcorregut en un molt bon ambient festiu, congregant a tos els elements del seguici de diverses localitats a la plaça de la Pau. Els participants s’han plantat els gegants, les gegantes així com els gegantons i els nans i les manotes on s’han deixat fotografiar per part del públic que s’hi ha acostat.

El fort vent però que ha començat a bufar a Salou ha fet replantejar la cercavila que ha acabat suspenent-se per seguretat de les persones i dels elements festius i s'ha trsalladat a l'envelat de festa major, que ha quedat petit per acollir el nombrós públic congregat per a l'ocasió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: