Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El tradicional Cós de Sant Antoni arriba aquest diumenge a Vila-seca

Les curses de cavalls començaran a les 11h al Parc de la Torre d'en Dolça / A les 18h, es presentarà el nou element del seguici festiu al Castell

Imatge d'arxiu d'una cursa de cavalls del Cós de Sant Antoni Imatge d'arxiu d'una cursa de cavalls del Cós de Sant Antoni CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 18 Gener 2019 22:02

Aquest diumenge 20 de gener milers de persones es concentraran al Parc de la Torre d'en Dolça de Vila-seca per tal de seguir el Tradicional Cós de Sant Antoni. Una vintena de cavalls pura sang anglesos provinents de diverses quadres d'Espanya es donaran cita al circuit hípic per tal de participar en les tres curses de cavalls, regulats pel Jockey Club Español.

A les 11h, diversos artesans obriran les seves parades al parc i, a partir de les 12 del migdia, començaran les competicions, les quals daten de l'any 1873. Les curses amb les seves respectives distàncies seran les següents: 1a Cursa. Premi Torre d'en Dolça, Galop, cavalls pura sang anglesos – distància 1.700 m (12:15h); 2a Cursa. Gran Premi Ajuntament de Vila-seca, Galop, cavalls pura sang anglesos – distància 2.500m (13:00h); 3a Cursa. Premi Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Galop, cavalls pura sang anglesos – distància 1.700m (13:30h).

Nou element del seguici festiu

Ja a la tarda, a les 18.00 h, els vila-secans coneixeran un nou element del seguici festiu de Vila-seca, ideat, dissenyat i construït per l’escultor i ferrer vila-secà Antoni Mas. Reflex de les nostres tradicions, el nou element articulat simbolitza una joguina que prové del món dels equins. Diversos infants de Vila-seca seran els encarregats de donar vida i fer bategar el cor d’aquest nou element festiu, al compàs de la música que sempre l’acompanyarà.

L’acte, que tindrà lloc al Castell, comptarà amb la presència extraordinària dels solemnes elements de l’Àliga de Tarragona i el Lleó de Reus. A més, diverses entitats culturals vila-secanes, participaran a l’acte: el Ball de Diables de Vila-seca, la Colla Gegantera i Grallers de Vila-seca, l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina, els Trabucaires del Comú de Vila-seca, la Txaranga Band Tocats, els Xiquets de Vila-seca i la Cobla Ministrers del Comú.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: