Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per a la Festa Major d’Hivern de la Canonja

Els actes festius començaran demà divendres a la tarda amb la baixada de carretons i durarà dos caps de setmana

Els Diables de la Canonja participaran a la Festa Major de Sant Sebastià Els Diables de la Canonja participaran a la Festa Major de Sant Sebastià AJUNTAMENT DE LA CANONJA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 17 Gener 2019 10:42

La Festa Major d’Hivern de la Canonja arrancarà demà divendres i continuarà durant dos caps de setmana. La Canonja celebra Sant Sebastià amb un programa d’actes que compta amb la col•laboració de veïns i entitats.

La festa començarà amb la tradicional Baixada de Carretons, i que enguany celebra la 23a edició. Ja a la nit, els joves podran gaudir dels concerts de Sal 150 i Pepet i Marieta al Poliesportiu Municipal.

Dissabte es realitzarà l’exposició i exhibició canina, al parc del mas de l’hort de l’abeurador, a càrrec de la Reial Societat Canina de Catalunya. A partir de les 10:00h tothom qui vulgui podrà gaudir d’un passeig en segway. Pels més petits, a les 11 :00h, als voltants del Poliesportiu, tindran inflables i jocs. A la tarda, l’Orquestra Maravella s’encarregarà del concert de tarda i del ball de nit que finalitzarà amb DJ per als joves.

El dia de Sant Sebastià, com marca la tradició, la jornada començarà amb missa i processó pels carrers de la part alta, acompanyats del seguici de Festa Major. Tot seguit, haurà sardanes amb la cobla Cossetània. A la tarda, els correfocs infantils dels Diables de la Canonja ompliran de foc, llum i soroll els carrers dels casc antic. El dia finalitzarà a les 19:00h amb l’obra de teatre ‘Las chicas de oro’.

El cap de setmana següent se celebrarà al l’Skate Park Municipal el campionat de skate. A les 12:00h, s’introduirà la novetat d’enguany, un partit de Horse Ball a la Zona del Sector Nord que coincidirà amb una animació infantil a la sala d’actes de l’escola. A la tarda tindrà lloc el XII Torneig escolar de Tennis Taula Sant Sebastià i un seguit de monòlegs.

La Festa Major conclourà el diumenge 27 amb el Cros de Sant Sebastià i la tradicional paella popular que cada any aplega prop de 500 persones al Poliesportiu Municipal.

Podeu donar una ullada al programa d’actes en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: