Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El barri de Clarà de Torredembarra celebra aquest cap de setmana les Festes de Sant Sebastià

S’ha presentat el cartell i el programa de les festes on destaca el manteniment d’un dinar popular a l’envelat, seguit d’un ball de tarda

Les Festes de Sant Sebastià del barri de Clarà arriben aquest cap de setmana a l'envelat Les Festes de Sant Sebastià del barri de Clarà arriben aquest cap de setmana a l'envelat AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Gener 2019 21:34

La Regidoria de Culturade l'Ajuntament de Torredembarra ha fet oficial el programa per les Festes de Sant Sebastià, patró del barri de Clarà, que se celebrarà aquest cap de setmana, del 18 al 20, principalment a l’envelat. Des del consistori s’ha volgut mantenir la novetat incorporada l’any passat d’un dinar popular a l’envelat el dissabte, seguit d’un ball de tarda. I ressalta l’actuació d’un grup de música folk el diumenge al migdia, que s’encarregarà d’amenitzar el vermut a càrrec dels veïns. 

El divendres, 18 de gener, començarà la festivitat amb un concert, a càrrec de la Coral Santa Rosalía, a les 21:30h, a la parròquia de Sant Joan Baptista de Clarà. A les 22:00h, hi haurà discoteca mòbil a l’envelat. 

L’endemà, 19 de gener, s’iniciarà el dia a l’envelat amb un parc de jocs i esmorzar pels petits d’11:00h a 14:00h. Al finalitzar, hi haurà paella popular a un preu d’11€. Ja a la tarda, a les 18:30h, hi haurà el ball de tarda amenitzat pel grup Premium Quartet. A la nit, a les 22:30h, un seguit de concerts a càrrec dels grups Paula Baumann, Ade.Mas, Nemesis, Mr.Fiasco i Dj Leela. 

L’últim dia, 20 de gener, a les 11:00h, hi haurà la xocolatada popular. Tot seguit, a les 11:30h, se celebrarà el X campionat de Petanca Sant Sebastià per a principiants, a les pistes del camí del Moro. A les 12:00h, hi haurà l’espectacle infantil ‘Quin sidral’ i cercavila amb el Drac Sebastià i el grup d’animació Sidral. A les 12:30h, s’oferirà l’Ofici Solemne en honor del patró Sant Sebastià, a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Clarà. Per finalitzar, a la 13:15h, es lliuraran els diplomes del X campionat de Petanca Sant Sebastià, acompanyat d’un vermut a càrrec dels veïns, per 1€, i de l’actuació del grup Absenta Folk. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: