Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit celebra la Festa Major d’Hivern en honor de Sant Sebastià

Del 18 al 21 de gener es gaudiran de sardanes, cercavila i concerts amb motiu del seu patró

Els Joves Diables de Cunit realitzaran una cercavila durant la Festa Major Els Joves Diables de Cunit realitzaran una cercavila durant la Festa Major JOVES DIABLES DE CUNIT
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Gener 2019 08:55

La Festa Major d’Hivern de Cunit se celebra en honor al seu segon patró, Sant Sebastià. Enguany la festa començarà el divendres 18 i finalitzarà el dilluns 21 de gener.

Es tracta d’una festa de participació popular, amb activitats molt diverses per a gaudiment de la ciutadania en general: ballades de sardanes, cercavila de Joves Diables, concerts coral, concert jove, entre altres actes lúdics i socials. Com es costum la Societat d’Avis Sant Sebastià hi participa amb el tradicional dinar de germanor de l’entitat, que anirà seguit del ball de tarda obert a tothom. La cloenda de la festa serà el dilluns 21 al matí amb diverses activitats infantils al Pavelló Els Joncs.

El divendres 18 de gener s’iniciarà la festa major amb un concert coral a càrrec del Cor Orfeó Parroquial del Vendrell, a les 20:00h, al Casal Municipal.

L’endemà, a les 8:00h, hi haurà cercavila de foc amb els Joves Diables de Cunit. Posteriorment, a les 12:00h, es realitzarà la ballada de sardanes amb la presència de l’Agrupació Sardanista de Cunit. Ja a la tarda, a les 18:00h, la Sala de Plens de l’Ajuntament rebrà al catedràtic Francesc X. Hernàndez Cardona qui realitzarà la conferència ‘L’ocupació nacional del Penedès –ara fa 80 anys’. A la nit, a les 22:00h, es realitzarà el concert del grup K-LIU i el DJ Miku al Casal Municipal de Cunit.

El diumenge, 20 de gener, a les 12:00h, s’inaugurarà uns panells amb les imatges dels guanyadors del concurs instacunit 2018, al vestíbul de la Renfe. A les 11:30h, l’església parroquial acollirà la Missa Solemne i el concert amb la Coral Arrels de Cunit. Posteriorment al Pavelló Els Joncs, a la 13:00h, es farà el dinar de germanor per als socis de la Societat d’Avis Sant Sebastià. I a la tarda, de 18:00h a 20:00h, hi haurà ball de tarda per a tothom.

La festa clourà el dia 21 gener amb inflables per als infants al Pavelló Els Joncs, d’11:00h a 14:00h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: