Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Eduard Boada serà el pregoner de les Festes de Santa Tecla

El popular creador d'entrepans va anunciar el tancament definitiu de la Casa Boada el passat mes de desembre

Eduard Boada i la seva dona, amb l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros i la consellera de Cultura Begoña Floria Eduard Boada i la seva dona, amb l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros i la consellera de Cultura Begoña Floria TWITTER / BEGOFLORIA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 11 Gener 2019 08:35

L'alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros i la regidora de Cultura i Festes, Begoña Floria, proposaran que l'emblemàtic "tascaman" i creador d'entrepans, Eduard Boada, sigui el pregoner de les Festes de Santa Tecla d'enguany. En una pilulada al seu compte de Twitter, Floria explicava que "Mai s’ha decidit el pregoner/a de Santa Tecla tan aviat, però comentat amb l’alcalde, enguany farem una excepció. Pensem que Eduard Boada serà un gran pregoner. Ens sembla una magnífica proposta que recollim i fem nostra".

La proposta arriba després d'una campanya ciutadana engegada a Twitter amb el hastag #Boadapregoner, que ha agafat molta volada en els últims dies. Tant l'alcalde com la consellera van assegurar que faran arribar la proposta pels canals oficials. 

Eduard Boada va anunciar el desembre passat que tancava definitivament la Casa Boada, després que una malaltia l'impedís provisionalment d'estar al davant del bar. Conegut i freqüentat per molts tarragonins i visitants d'altres poblacions, Boada va destacar per ser un especialista en l'art de fer entrepans de tot tipus i per a tots els gustos, des del darrera de la barra de l'establiment del número 23 del carrer Rovira i Virgili.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: