Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils commemora aquest cap de setmana el setge a la ciutat

El dissabte 8 i el diumenge 9 de desembre es faran concerts, tallers i celebració del seguici popular per la Festa Major de la Immaculada

Imatge de la commemoració del setge de Cambrils de l'any 1640 Imatge de la commemoració del setge de Cambrils de l'any 1640 CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 07 Desembre 2018 13:58

Cambrils celebrarà aquest cap de setmana, 8 i 9 de desembre, la Festa Major de la Immaculada i la commemoració del setge de la ciutat. Les activitats començaran el dissabte 8 de desembre amb una missa major a l’Església Parroquial de Santa Maria, a les 11:30h. Seguidament s’iniciarà la professió de la Immaculada amb la Colla Gegantera Tota l’Endenga, el Ball de Bastons de Cambrils i la Colla Castellera Xiquets de Cambrils. Acompanyarà la professió la Cobla Ministrers de Cambrils. En arribar a la plaça de l’Església de Santa Maria els diferents elements del seguici popular realitzaran un ball en honor a la verge. Per acabar la jornada hi haurà concert de Festa Major amb l’Orquestra VENUS a les 18h al Palau Municipal d’Esports.

El diumenge 9 de desembre es commemorarà el setge de Cambrils de l’any 1640. La festivitat s’iniciarà amb la sortida d’autoritats acompanyades del seguici festiu de Cambrils, a partir de les 11:45h a la plaça de l’Església de Santa Maria. En arribar a la plaça del Setge, a les 12h, TRACA per part del Ball de Diables Els Cagarrieres i commemoració de la jornada amb un acte institucional amb ofrena i cantada de la Coral Verge del Camí. Per acabar la festa hi haurà l’actuació dels grups del seguici festiu de Cambrils i ballada dels Gegants del Setge per la Colla Gegantera Total l’Endenga i del Ball de Bastons de Cambrils.

Tant el dissabte com el diumenge es realitzaran tallers oberts amb col•laboració amb La Marató de TV3. Els horaris d’obertura seran el dissabte 8 de desembre d'11 a 15h i de 17 a 20h i el diumenge 9 de desembre d'11 a 14h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: