Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recta final de la Festa Major de Masboquera

El programa de festes, que finaliza aquest diumenge, inclou actes per a tots el públics i gratuïts

La processó de Masboquera, en una imatge d'arxiu La processó de Masboquera, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Novembre 2018 11:10

Aquest cap de setmana, el poble de Masboquera, que pertany al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, celebra la seva Festa Major, en honor de la seva patrona, Santa Isabel d'Hongria, "Santa Zabet".

Per aquests dies, la Regidoria de Festes ha organitzat, amb la col·laboració del Club Esportiu de Masboquera i d’altres entitats locals, gairebé una vintena d'actes, tots gratuïts, adreçats a tots els públics.

El programa inclou: activitats infantils (cinema, inflables, un espectacle, animació, l’actuació dels Batukets de l’Hospitalet de l’Infant i dels Capgrossos de Vandellòs...), actes tradicionals com la processó, l'homenatge a la gent gran, la ballada de sardanes, l'aperitiu popular, el ball de Diables i la tirada de bitlles; i altres propostes com l’obra de teatre 'Marit i muller, quin merder!' amb Mayte Carreras i Ramon Navarro, la Nit de Monòleg amb Jonathan Vives, el ball de nit amb el Duet Sara’s i el campionat de petanca.

Més detalls a: www.vandellos-hospitalet.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: