Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per a la Festa Major de Sant Martí d’Altafulla

El concert de Blaumut i la comèdia ‘Ruth i Mercè: Separades... i què?’, són els actes principals de les festes que completen un ampli programa d’activitats que es faran del 2 a l’11 de novembre

Imatge del cartell promocional de la Festa Major de San Martí d'Altafulla Imatge del cartell promocional de la Festa Major de San Martí d'Altafulla CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Octubre 2018 13:10

La Festa Major de Sant Martí d’Altafulla se celebrarà del 2 a l’11 de novembre amb l’actuació de Blaumut com a acte principal. El grup presentarà el seu tercer disc ‘Equilibri’ el 10 de novembre amb un preu de 12 euros per persona, 15 si es compra l’entrada a taquilla. Un altre dels actes principals serà la comèdia ‘Ruth i Mercè: Separades... i què?’, de les actrius Maite Carrera i Cristina Solà, que es farà el 9 de novembre amb un preu de 8 euros l’entrada anticipada i 10 a taquilla. Ambdós actes al Casal La Violeta.

La Festa Major de Sant Martí començarà oficialment el divendres 2 de novembre amb el pregó de l’altafullenc Fonxo Blanch, exregidor de l’Ajuntament d’Altafulla, historiador local i veí estretament vinculat amb el teixit associatiu de la vila. El pregó començarà a les 19h a la plaça del Pou, davant de l’Ajuntament del municipi. Com ja és tradicional, el Grup de Diables d’Altafulla seran els encarregats d’encendre els coets d’esclat de Festa Major i el repic de campanes, a les 18:45h, el mateix divendres dia 2.

La regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha remarcat que el programa de festes respon a “una programació que més que mai ens convida a connectar-nos a la festa, convertint per uns dies Altafulla en un espai lúdic i festiu”. Ha destacat també el “fort pes” de les entitats i les persones que a títol individual ho fan possible, i ha felicitat especialment als Bastoners d’Altafulla, que celebren el seu 15è aniversari, com els 45 anys dels Castellers d’Altafulla i les 15 edicions de la Baixada de Trastos que organitzen els Diables d’Altafulla, i que enguany serà el diumenge 18 de novembre.

Com a actes més tradicionals, destaquen la Diada Castellera de Sant Martí, amb els Castellers d’Altafulla, Xiquets de Tarragona i Xicots de Vilafranca (4 de novembre); els versots dels Diables Petits d’Altafulla i del Grup de Diables (4 i 11 de novembre); la cercavila del 10 de novembre, amb els Gegants i els Nans d’Altafulla, els Bastoners d’Altafulla, Grallers d’Altafulla, el grup Zizurko Trikitilariak, els Grallers de l’Escola de Música, els Castellers d’Altafulla i els Diables Petits d’Altafulla; la Pujada del Pilar per les Escales (11 de novembre) i la rua de Sant Martí, amb la representació de la llegenda de Sant Martí, narrada per Joana Badia, i la degustació del pastís de la capa de Sant Martí.

Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: