Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Riudoms acollirà la primera Festa Major Comarcal

L’esdeveniment, únic a Catalunya, se celebrarà el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre, amb 35 grups festius i més de 1.000 persones implicades

El conseller comarcal Xavi Gallego, el president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud i el conseller comarcal Lluís Escoda (d'esquerra a dreta) El conseller comarcal Xavi Gallego, el president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud i el conseller comarcal Lluís Escoda (d'esquerra a dreta) CEDIDA
Festa Major Laia Molné
Divendres, 19 Octubre 2018 09:10

El Baix Camp organitza la primera Festa Major Comarcal que aplegarà 35 grups culturals i festius i més de 1.000 persones d’aquestes entitats a Riudoms, lloc elegit per celebrar la primera Festa Major Comarcal, única en tota Catalunya, segons el president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és posar en valor la riquesa cultural popular dels diversos municipis de la comarca , tal com destacava Joaquim Calatayud, i “donar la mateixa importància a Reus que a l’Argentera”. El president del Consell Comarcal del Baix Camp veu aquesta festa com una oportunitat per mostrar el sentiment de pertinença comarcal dels diferents municipis integrats.

L’esdeveniment, que se celebrarà a Riudoms, començarà el dissabte 20 d’octubre a les 23h al pavelló municipal amb un concert jove on participaran grups sobretot comarcals: Pop & Roll, Segona Mà, Auxili-Reggae Band i Dj Boogaloo’s. El diumenge 21 d’octubre començarà amb una plantada d’elements festius al Parc de la Palmera de Riudoms, una cercavila de tots els elements festius de la comarca i a les 11:30h arribarà la cercavila a la plaça de l’Església, on es faran les exhibicions de lluïment de les entitats i els seus elements festius fins a les 14:30h.

Per complementar la festa s’oferiran 29 tapes diferents amb productes i plats típics de cada municipi. El preu establert és de 2 euros tasts i beguda, que es podrà elegir entre aigua o vermut de Reus, o 5 euros 3 tastos i dues begudes.

Per dinamitzar la visualització de les més de 1000 entitats que té la comarca del Baix Camp des del Consell Comarcal s’ha creat una web, que s’estrenarà el 20 d’octubre, on es pot cercar per municipis, categories i subcategories totes les entitats i associacions inscrites i inclús els preus de les seves actuacions i les dades de contacte. El conseller Comarcal Xavi Gallego assegura que “d’aquesta manera s’aconsegueix donar visibilitat a les entitats i promocionar-les”.

Les Festes Majors Comarcals del Baix Camp seran bianuals i se celebraran cada vegada en un municipi diferent de la comarca. A més, segons les entitats participants i el tipus de municipi elegit, podrà variar la temàtica de la festa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: