Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Lleonet es podrà visitar a la Casa Joan Miret durant les Festes de Santa Tecla

Grans i petits podran visitar i fer-se una foto amb la figura tarragonina, de dilluns a divendres, de 10 a 14h

El Lleonet es pot visitar aquests dies a la Casa Joan Miret de Tarragona El Lleonet es pot visitar aquests dies a la Casa Joan Miret de Tarragona CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 13 Setembre 2018 18:04

El hall de la Casa Joan Miret de Tarragona acull des d’aquest divendres 14 i fins el proper divendres 21 a el Lleonet, un dels elements més carismàtics del Seguici Popular Petit de la ciutat. Grans i petits podran visitar i fotografiar-se amb la figura tarragonina en horari, de 10 a 14 h, de dilluns a divendres a la Casa Joan Miret, ubicada a la Rambla Nova núm 36.

El proper dimarts 18 de setembre, a les 17.30 h, el Lleonet sortirà rumb el Pla de la Seu per participar a La Baixadeta i el dimecres 19 ho farà novament a la mateixa hora per dirigir-se a la cercavila i al finalitzar, s’aproparà als Jardins de la Casa de la Festa, per realitzar un brindis al que tampoc hi faltarà el Lleó Petit.

Enguany El Lleó celebra el seu 25è aniversari mentre que El Lleonet compleix 15 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: